Redactia.ro
Home » Monden » Ce pedeapsă riscă Alex Velea după denunțul lui Fulgy? ”Te duci la pușcărie”

Ce pedeapsă riscă Alex Velea după denunțul lui Fulgy? ”Te duci la pușcărie”

GALERIE FOTO (2) Ce pedeapsă riscă Alex Velea după denunțul lui Fulgy? ”Te duci la pușcărie”

Alex Velea este băgat total într-un scandal creat de fiul Clejanilor! Fulgy l-a denunțat pe artist că a consumat substanțe ilegale, iar acum iubitul Antoniei riscă să primească o pedeapsă. 

Fulgy îl amenință pe Alex Velea cu pușcăria

Alex Velea se confruntă cu o situație nouă pentru el! Se pare că iubitul Antoniai ar putea avea probleme cu legea după ce Fulgy, fiul cel mic al Clejanilor, a făcut declarații șocante despre artist, cum că acesta este cel care i-a dat drogurile.

Fulgy a creat un întreg scandal în ultimul timp! Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a declarat că a consumat substanțe interzise în studioul de înregistrări al cântărețului Alex Velea și a atacat mai multe persoane publice din țară. Deși Fulgy s-a contrazis în declarații, afirmând ințial că a „inhalat fum de la băieții de la Golden Boy care erau la studio și fumau iarbă”, ca mai apoi să își retragă afirmațiile în emisiunea lui Capatos, spunând că niciun băiat prezent acolo nu a consumat substanțe interzise, însă a ajuns în cele din urmă să-l amenințe pe Alex Velea că va intra la pușcărie.

Din spusele lui Fulgy, Alex Velea nu i-ar mai fi răspuns la telefon, ba chiar l-ar fi blocat. În acel moment, băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a început o serie de acuzații fulminante la adresa iubitului Antoniei.

”Alex Velea mi-a adus iarbă, la el am fumat. Ăsta e adevărul! Asumă-ți, Alex Velea, că ai încercat să mă sfidezi. Mi-ai zis că mă faci de h^&$#l. Să moară familia mea de nu te duci la pușcărie! Și tu și la ceilalți mă mai gândesc. Ia uitați, nu am nicio stare acum, totul e teatru, dar spun adevărul”, a spus Fulgy.

Ce pedeapsă riscă Alex Velea după denunțul lui Fulgy? ”Te duci la pușcărie”

Ce pedeapsă riscă Alex Velea după denunțul lui Fulgy

După declarațiile șocante făcute de Fulgy, Alex Velea ar putea avea probleme cu legea. În România sunt pedepse drastice în cazul celor care pun la dispoziție un spațiu pentru consumul de droguri.

Potrivit unor surse judiciare, pornind de la declarațiile lansate de Fulgy, Alex Velea ar fi ajuns în vizorul polițiștilor antidrog și al procurorilor antimafia. Anchetatorii DIICOT s-ar fi autosesizat în baza unei legi din 2000 (143), republicată în 2014. Iar cercetările ar viza dacă Alex Velea s-ar încadra, cumva, în prevederile articolului 5 al respectivei legi, care vorbește despre punerea la dispoziție a unui spațiu pentru consumul ilicit de droguri. Pedepsele sunt drastice în astfel de cazuri, ajungând până la 7 ani de închisoare, scrie cancan.ro.

”Art 5: Punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unui local, a unei locuințe sau a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi”, se arată în lege.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: