Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie alimentară plătește Victor Slav fetiței sale, Sofia. Este vorba despre sute de euro

Ce pensie alimentară plătește Victor Slav fetiței sale, Sofia. Este vorba despre sute de euro

GALERIE FOTO (2) Victor Slav si Sofia, fetita lui

În urma divorțului de Bianca Drăgușanu, din 2014, Victor Slav plătește lunar pensie alimentară fetiței lor, Sofia. Iată ce sumă scoate din buzunar Victor Slav pentru fiica lui!

Ce pensie alimentară plătește Victor Slav fetiței sale, Sofia. Este vorba despre sute de euro

Victor Slav își iubește foarte mult fiica, micuța Sofia, în vârstă de cinci ani. Chiar dacă nu mai este împreună cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav petrece mult timp alături de fetița lui, drept dovadă pozele de pe rețelele de socializare. Totodată, pentru a-și demonstra loialitatea rolului de tată, Victor Slav are grijă ca lunar să-i plătească fiicei sale o pensie alimentară.

Potrivit apropiaților Biancăi Drăgușanu, Victor Slav achită o pensie alimentară de peste 500 de euro pentru Sofia. De altfel, cea mică petrece mai mult timp în compania mamei ei, care cheltuie mai mult de 500 de euro pe lună pentru fiica sa.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat un apropiat al Biancăi Drăguşanu pentru Cancan, în anul 2018.

Victor Slav, relație specială cu fiica sa, Sofia

Anul trecut, Victor Slav a declarat că atunci când Sofia se află în preajma lui, joaca este principala activitate, ”iar tati se pune la mintea ei”. De asemenea, Victor Slav o pune pe primul loc în viața lui pe Sofia.

”Fiica mea face foarte bine, grădinițele sunt închise acum, dar face foarte multe alte cursuri, anumite clase de muzică, dans, engleză, dezvoltare personală. Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă. Trebuie să ne jucăm non-stop, iar tati se pune la mintea ei. Dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc. Ea știe că are o familie mare, că stă și la mine, și la mami, că are jucării peste tot’, a declarat Victor la “Vorbește lumea”.

În anul 2012,  Victor Slav și Bianca Drăgușanu au început o relație, în urma emisiunii ”Dansez pentru tine” de la Protv. A urmat căsătoria și, patru ani mai târziu au devenit părinții unei fetițe. În anul 2014, însă, au divorțat, dar după acest episod au urmat o serie de împăcări și certuri. În cele din urmă, au luat-o pe căi separate. În prezent, Bianca se iubește cu Gabi Bădălău, iar Victor Slav se iubește cu o tânără pe nume Ela, de aproape doi ani.

” (…) Nu sunt genul de persoană care să își etalez totul pe tavă. Se știe că am avut două mari relații (n.r. cu Anda Adam și cu Bianca), pentru că au fost persoane publice și nu am putut evita. Dar am și eu 40 de ani, am avut, am avut relații’, a mai spus Victor la PRO TV.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: