Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie are Irinel Columbeanu, de fapt? Momentan nu-i ajung banii să plătească șederea la azil

Ce pensie are Irinel Columbeanu, de fapt? Momentan nu-i ajung banii să plătească șederea la azil

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, trăiește vremuri la care nu s-ar fi gândit vreodată. În urmă cu aproape două decenii avea o avere fabuloasă, o casă de vis și era înconjurat de femei frumoase. Acum, se află în imposibilitatea de a plăti suma necesară pentru a locui la azilul în care tatăl său și-a trăit ultimii ani din viață. Bolnav și abandonat de cei dragi, Irinel Columbeanu depinde de mila patronului azilului pentru a locui în centrul respectiv. Iată detaliile dureroase!

Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu. Nu-și permite să plătească azilul în care locuiește

Irinel Columbeanu a ajuns la azil, dar nu are banii necesari pentru a plăti cazarea aici, care se ridică la suma de 3.000-4.000 de lei lunar. La fel ca și în cazul Zinei Dumitrescu, Irinel Columbeanu a ajuns singur pe lume, cu nimeni care să-l viziteze ăn mod regulat sau care să se intereseze de soarta sa. Irinel Columbeanu nu a încasat până în prezent pensia, așadar nu are cu ce să plătească azilul.

Patronul azilului a declarat, pentru Click!, faptul că este dispus să-l cazeze gratis pe Irinel pentru o perioadă de o lună sau două, însă a subliniat că se află în imposibilitatea de a-l ține, pe termen nedeterminat, în acest fel.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!”, a declarat patronul azilului, Ion Cassian, conform Click!

Irinel Columbeanu are un început de Alzheimer

În ultimii ani, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu s-a degradat considerabil. Conform informațiilor oferite de către Ion Cassian, Irinel Columbeanu a luat decizia de a se interna la azil după ce a suferit nu mai puțin de 2 AVC-uri și ar fi ajuns în imposibilitatea de a se orienta singur pe stradă.

Nu doar o singură dată, Irinel Columbeanu nu a mai știut cum să ajungă acasă sau cine este, conform spuselor lui Ion Cassian. Se pare că fostul afacerist suferă de un început de Alzheimer și are nevoie de supraveghere constantă.

Sunt șanse minime ca Irinel Columbeanu să fie vizitată de propria fiică în azil

De când a ajuns la azilul de bătrâni, Irinel Columbeanu simte o liniște emoțională de care avea mare nevoie. Fostul om de afaceri s-a adaptat deja mediului de acolo și își simte starea de sănătate îmbunătățită. Irinel Columbeanu a menționat că fosta sa soție și fiica lor sunt conștiente de această decizie a lui, iar el speră că acestea îl vor vizita în viitor. Cele două locuiesc în SUA de mai mult timp.

Deoarece Irina are deja tot ce își dorește în SUA, ea nu are intenția de a se întoarce în România. Adolescenta are ambiții mari pentru viitor, iar tatăl ei nu pune piedici deciziilor pe care le ia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: