Redactia.ro
Home » Știri » Ce pensie are Maria Băsescu? Soţia fostului preşedinte primeşte o sumă infimă, lunar

Ce pensie are Maria Băsescu? Soţia fostului preşedinte primeşte o sumă infimă, lunar

Maria Băsescu și Traian Băsescu

Maria Băsescu, soția fostului președinte Traian Băsescu, a fost mereu o prezență discretă în viața publică. Aceasta i-a fost alături soțului ei zeci de ani, chiar dacă a trebuit să facă multe sacrificii. Acum, ea primește o pensie infimă în comparație cu averea soțului ei. Iată cât primește lunar soția fostului președinte.

Ce pensie primește Maria Băsescu, soția fostului lider al României

Maria Băsescu a muncit doar înainte de a-l cunoaște pe președintele Traian Băsescu, iar de atunci înainte ea a rămas acasă și se ocupa de gospodărie și de creșterea celor două fete pe care cuplul le are împreună: Elena și Ioana. Tocmai de aceea, Maria Băsescu încasează lunar o pensie minimă, de doar 700 de lei. Suma este infimă în comparație cu pensie specială pe care o primește soțul ei, care mai încasează bani și din indemnizația de fost președinte. Traian Băsescu a mai câștigat și din statutul de europarlamentar circa 41.500. Pensia pe care o ia fostul președinte este de 24.000 de lei.

De ce nu a muncit Maria Băsescu vreme de 15 ani

Totuși, Maria Băsescu regretă că s-a oprit din a munci și a rămas acasă, drept casnică. Vreme de 15 ani a făcut acest lucru, iar acum acesta este singurul ei regret. Ei plăcea aitația, dar a sacrificata cest lucru pentru viața de familie.

„De 15 ani sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și imi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația. Oricum, acum e prea târziu. După o pauza de 15 ani e greu să-ți reiei activitatea. Mi-am ieșit din mână, cum se spune”, a povestit Maria Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: