Redactia.ro
Home » Știri » Ce pensie are Mioara Roman? Fiica sa, Oana, a dat-o de gol: „Are o pensie bună!”

Ce pensie are Mioara Roman? Fiica sa, Oana, a dat-o de gol: „Are o pensie bună!”

S-a spus în trecut că Mioara Roman trece prin momente dificile, având o pensie pe jumătate din cât a obișnuit să primească. Însă acum s-a aflat cât primește lunar fosta soție a lui Petre Roman. Chiar fiica sa, Oana Roman, a dat-o de gol.

Despre Mioara Roman s-a spus că trăiește vremuri grele. Fosta soție a lui Petre Roman, cel care a ocupat scaunul de premier al României, ar încasa o pensie pe jumătate din cât a obișnuit să primească, potrivit Evz. În cele din urmă, chiar fiica ei Oana Roman a făcut lumină în acest caz.

Se știe că Oana Roman e foarte apropiată de mama sa. Și ne putem da seama de acest fapt mai ales că Mioara Roman, acum în vârstă de 80 de ani, locuiește în casa Oanei.

Nu o singură dată, Oana Roman a declarat deschis că își iubeşte nespus de mult mama. Dintre cele două fete ale familiei Roman, Oana se implică total în a-i asigura un trai liniștit la așa o vârstă onorabilă.

Oana Roman susține Mioara Roman nu are nevoie de îngrijiri speciale, într-un interviu acordat pentru OK! Magazine.

“Deocamdată nu se implică (n.r. Catinca Roman). Slavă Domnului, mama are o pensie foarte bună, se poate susţine foarte bine singură, doar că anul trecut a avut o sincopă, a căzut şi s-a lovit foarte rău şi mie mi-a fost frică să o mai las să stea singură. Atunci varianta a fost să o luăm la noi, Catinca nu şi-a exprimat dorinţa de a face lucrul ăsta. Dar important e să fim sănătoşi şi să putem să avem grijă de ea cum trebuie, pentru că şi Catinca are grijă de tatăl ei, care e şi mai în vârstă decât mama, a fost foarte bolnav în ultimii ani şi a trebuit să aibă mai multă grijă de el decât trebuie să am eu de mama.”

Cât despre relația cu tatăl său, Petre Roman, Oana a declarat că relațiile între ei s-au mai răcit, deși în trecut apărea des alături de tatăl tău, cu care se știa că are o relaţie extrem de apropiată.

“E tatăl meu, era normal să apar cu el. Relaţiile s-au mai răcit şi e normal să nu ne mai vedem atât de des, pentru că el nu mai locuieşte cu noi în casă, având o altă familie. Vorbim des, dar în ultima vreme a fost normal să nu ne mai vedem. Evident că relaţia nu mai este la fel de apropiată, dar nu vreau să revenim la aceleaşi subiecte. Eu, Oana Roman exist indiferent de relaţia cu mama, de relaţia cu tata sau de relaţia cu soţul meu. Îmi doresc ca oamenii să înţeleagă că eu fac şi alte lucruri. Eu sunt cineva care munceşte de 30 de ani să devină cineva şi cred că am reuşit să îmi construiesc singură o imagine.”

În 2018, Oana Roman a declarat că mama sa avea o pensie de 2.900 de lei, înainte de a i se pune poprire pe jumătate din pensie, potrivit Evz. Conform calculelor de la acel moment, Mioara Roman a fost nevoită să se descurce la acea vreme cu o pensie de 1.450 de lei pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: