Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie are Tudor Gheorghe. Artistul se consideră cel mai bogat român

Ce pensie are Tudor Gheorghe. Artistul se consideră cel mai bogat român

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Cântecele sale ajung la sufletul multor oameni, datorită emoției pe care o transmite. Puțini știu și ce pensie are cântărețul.

Ce pensie are Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară. Cântecele sale ajung, adesea, la inimile multor români, dar puțini cunosc pensia pe care cântărețul o încasează lunar. La cei 75 de ani, Tudor Gheorghe primește 2000 de lei pensie.

Deși pensia sa este una modestă, Tudor Gheorghe se consideră unul dintre cei mai bogați români. ”Sunt unul dintre cei mai bogați români, dar nu în lucruri materiale. Nici casa nu e pe numele meu. Practic, nu am nimic. Am construit casa cu fiul meu, el o va moșteni, ca să nu mai umblăm cu succesiuni și cu alte prostii. Sincer, nici nu știu ce pensie am. Vreo 2.000 de lei, ca artist, e destul de mult, nu?”, a declarat Tudor Gheorghe într-un interviu acordat pentru revista Taifasuri, citată de Click.ro.

Tudor Gheorghe a încercat să se drogheze

Tudor Gheorghe a relatat într-un interviu că la un moment dat a încercat droguri și că nu a avut deloc o stare prea bună din cauza lor. Artistul a detaliat că și-a pierdut cunoștința și că imaginea din fața ochilor era una gri. El a precizat că a vrut să vadă ce simte o persoană consumatoare de substanțe interzise. Din fericire, atunci când a decurs la acest lucru, era supravegheat de niște pritenii, iar unii erau medici.

”Ovidiu, nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie. M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce… Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola”. M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa! Ăia stăteau jos și se uitau la mine. „Cum e?”. „Nenorocire!”, a mărturisit, Tudor Gheorghe,  în emisiunea online, ”Prietenii lui Ovidiu”.

De altfel, Tudor Gheorghe a spus că nu ar mai vrea să repete experiența, deoarece, cât timp a fost sub influența drogurilor, a consumat și multă băutură.

„Am fost aproape de comă alcoolică și m-am dus în pat. După 48 de ore mi-am revenit, dar ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost”, a mai dezvăluit artistul, șocat de cele întâmplate la vremea respectivă.

Tudor Gheorghe se iubește de 50 de ani cu aceeași femeie, Georgeta Luchian. Georgeta Luchian este actriță și poetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: