Redactia.ro
Home » Monden » Ce plan au pregătit oficialii britanici pentru înmormântarea Reginei Elisabeta. Care sunt temerile acestora

Ce plan au pregătit oficialii britanici pentru înmormântarea Reginei Elisabeta. Care sunt temerile acestora

GALERIE FOTO (4) Ce plan au pregătit oficialii britanici pentru înmormântarea Reginei Elisabeta

Ce plan au pregătit oficialii britanici pentru înmormântarea Reginei Elisabeta. Suverana, în vârstă de 95 de ani, a întâmpinat anul acesta cel mai dureros eveniment. Soțul său, Prințul Philip, s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani. Recent, au ieșit la iveală planurile de înmormântare ale Reginei Elisabeta a II-a.

Ce plan au pregătit oficialii britanici pentru înmormântarea Reginei Elisabeta. Care sunt temerile acestora

Ce plan au pregătit oficialii britanici pentru înmormântarea Reginei Elisabeta. Pentru prima dată, planurile ce vizează înmormântarea Suveranei au fost făcute publice. Publicația Politico a făcut un rezumat al documentelor consultate, ce au în prim plan evenimentele care vor avea loc în momentul în care Regina Elisabeta va fi înmormântată.

Ajunsă la 95 de ani, suverana încă mai are energia să conducă Casa Regală, având în vedere că în urmă cu câteva luni și-a pierdut soțul. Ziua în care Regina va muri poartă numele de Ziua D, iar întreaga operațiune se va numi London Bridge. După moartea acesteia, fiul său cel mare, Prințul Charles va deveni rege și va ține un discurs în fața națiunii, în timp ce premiul țării va fi primul membru al Guvernului care va ieși public cu o declarație. Mai mult, la 10 minute de la moartea acesteia, steagurile vor fi coborâte la jumătate de catârg. Va exista un interval de 10 zile de la moartea Elisabeta până la înmormântarea sa, pentru a le oferi oamenilor, oportunitatea de a călători și de a-i aduce un ultim omagiu. Oficialii se tem că Londra va fi umbrită de sute de mii de oameni, iar în cel mai rău caz, străzile vor fi blocate, în timp ce serviciile de pază și medicale să extrem de mult solicitate.

Site-ul web al familiei regale se va transforma într-o pagină neagră, cu o declarație scurtă care confirmă moartea suveranei. De asemenea, site-ul guvernului Regatului Unit va afișa un banner negru în partea de sus. În același timp, toate paginile de rețele sociale ale departamentelor guvernamentale vor afișa, un banner negru și își vor schimba pozele de profil. Familia Regală va anunța planurile pentru înmormântarea Reginei, iar în cele 10 zile vor avea loc evenimente stabilite.

Printul Charles va fi proclamat rege după moartea mamei sale

Conform documentelor, în ziua următoare morții reginei, la 10 dimineața, Prințul Charles va fi proclamat rege. Cei care vor participa la ceremonie vor purta haine negre, fără a avea niciun fel de decorații la vedere. La ora 15.30, noul monarh va avea o întrevedere cu membrii Guvernului.

În cea de-a treia zi, sicriul cu trupul neînsuflețit al suveranei va fi dus la Palatul Buckingham. Dacă Elisabeta a II-a va murit în Londra, va fi transportată cu avionul sau cu trenul regal. În zilele următoare, Charles se va îmbarca într-un tur al Marii Britanii, și va vizita Scoția, Irlanda de Nord și Țara Galilor, pentru a primit condoleanțe de la oficialii țărilor. În ziua D+5, sicriul Reginei va ajunge la Palatul Westminster, unde va rămâne trei zile și unde oamenii pot veni 23 de ore zilnic pentru a-și lua rămas bun. A zecea zi, cea a înmormântării, va fi una de doliu național, iar ceremonia va avea loc la Wesrminster Abbey. Regina va fi înmormânată în Capela Memorială a regelui al VI-lea, din interiorul Castelului Windsor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: