Redactia.ro
Home » Monden » Ce planuri avea Petrică Mîțu Stoian pentru 2022. Dezvăluirile făcute de artist înainte să moară

Ce planuri avea Petrică Mîțu Stoian pentru 2022. Dezvăluirile făcute de artist înainte să moară

Ce planuri avea Petrică Mîțu Stoian pentru 2022.

Ce planuri avea Petrică Mîțu Stoian pentru 2022. Regretatul artist s-a stins din viață pe 6 noiembrie, în urma unui șoc septic. Vestea morții sale a zguduit lumea muzicii populare și nu numai. Înainte de a muri, Petrică Mîțu Stoian a făcut declarații uluitoare despre planurile pe care le avea pentru anul 2022.

Ce planuri avea Petrică Mîțu Stoian pentru 2022. Dezvăluirile făcute de artist înainte să moară

Ce planuri avea Petrică Mîțu Stoian pentru 2022. Moartea artistului a luat prin surprindere pe toată lumea. Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, iar pe 6 noiembrie s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Interpretul de muzică populară a fost unul dintre invitații Mirelei Vaida la emisiunile înregistrate pentru sfârșitul de an, cu numai câteva zile înainte să moară.

Acesta a declarat pentru Acces Direct ce planuri avea pentru anul 2022. Fără să bănuiască ce avea să se întâmple, Petrică Mîțu Stoian a declarat că este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. „Îmi propun să fie un an mult mai bun. 2021 nici nu vreau să mi-l amintesc, nici nu vreau să-l pun la anii mei. Vreau să spun că nu-l folosesc la vârsta mea pentru că îl consider un an nul. 2022 să ne aducă sănătate, să fim mult mai aproape cu sufletul și cu trupul de tâmpla lui Dumnezeu, că asta ne-a mai rămas, restul e cancan”, i-a spus Petrică Mâțu Stoian Mirelei Vida, în cadrul filmărilor la care a fost prezent cu puțin timp îainte să moară.

Averea lui Petrică Mîțu Stoian

Banii din drepturile de autor ale lui Petrică Mîțu Stoian ar putea ajunge la bugetul de stat. Între familiile artistului și impresarul acestuia se fac acuzații grave. Statul român și-a anunțat intenția de a naționaliza o parte din sumele nerevendicate de rudele artiștilor decedați. Astfel, în acest moment, banii lui Petrică Mîțu Stoian sunt blocați într-un cont până când se va lămuri cine este moștenitorul legal. Banii artistului ar putea ajunge la statul român atâta vreme cât nu există moștenitori. Piesele cântărețului ar putea genera zeci de mii de lei pe an chiar și după moarte, datorită difuzărilor pe care le are la radio.

Avocata familiie artistului a dezvăluit că nu toate actele proprietăților lui Mîțu Stoian au ajuns în posesia rudelor. „Se află în posesia familiei actul asupra casei de la țară. Este proprietatea defunctului și urmează să fie dezbătută succesiunea. Iar cu privire la celelalte acte, a început notarul să solicite de la autorități actele pentru fiecare bun în parte”, a precizat aceasta.

Petrică Mîțu Stoian a strâns o adevărată avere pe măsura muncii sale într-o carieră de zeci de ani, cu evenimente la care a cântat, concerte și emisiuni televizate. „Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea. Casa aceea ar fi și aceea jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă”, a declarat una dintre surorile artistului, pentru România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: