Redactia.ro
Home » Știri » Ce posta zi de zi Ana, femeia ucisă de câini la Lacul Morii, pe rețelele de socializare, înainte de tragedie

Ce posta zi de zi Ana, femeia ucisă de câini la Lacul Morii, pe rețelele de socializare, înainte de tragedie

ana oros

Moartea Anei Oros, în vârstă de 43 de ani, a îndurerat și revoltat o țară întreagă. Femeia și-a găsit sfârșitul după ce a fost mușcată de zeci de ori de câini, în zona Lacul Morii din București. Femeia trecuse printr-un episod similar anul trecut, când fusese atacată de o haită de câini, dar medicii reușiseră să îi salveze viața. Iată ce mesaje scria Ana cu doar câteva zile de a muri într-o manieră atât de tragică.

Ana are o prezență constantă la concursurile de alergat

Ana Oros era o femeie plină de viață și interesată de activitățile culturale și caritabile. Pasionată de sport, alerga adesea și se antrena pentru a avea o formă fizică bună. Cel puțin asta reiese conform paginii sale de Facebook. Contul ei de socializare a fost luat cu asalt de cătrei cei care au cunoscut-o și care acum nu pot face nimic altceva decât să deplângă moartea sa timpurie.

Ana activa ca membru voluntar într-un grup destinat celor de alpinism și punea mare preț pe natură și protejarea acesteia, așadar multe dintre postările femeii au legătura cu protejarea mediului înconjurător.

Anul trecut fusese atacată de o haită de câini în același loc

În vara anului trecut, Ana lansase un apel autorităților și-și dorea locuri mai sigure în care să poată alerga în voie. Din păcate, chemarea ei a rămas fără răspuns. Tot anul trecut, ea a fost victima unui atac al unei haite de câini. Un martor ocular a reușit să o salveze, iar medicii au operat-o. Duminică, pe 22 ianuarie, alergătoarea nu a fost la fel de norocoasă. Atacul animalelor s-a dovedit a fi fatal. Ana a suferit umeroase răni la mâini și la picioare, în urma cărora a pierdut cantități însemnate de sânge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: