Redactia.ro
Home » Monden » Ce problemă mare au depășit Andra și Cătălin Măruță în mariajul lor? Prezentatorul a povestit ce îi spuneau oamenii soției sale

Ce problemă mare au depășit Andra și Cătălin Măruță în mariajul lor? Prezentatorul a povestit ce îi spuneau oamenii soției sale

GALERIE FOTO (3)

Cătălin Măruță s-a destăinuit în cadrul podcastului său și a povestit cu ce problemă s-a confruntat în timpul mariajului cu Andra. Prezentatorul a recunoscut că soției sale i-a fost, în deosebi, greu să manevreze această situație și să depășească momentul. Ce îi spuneau cei din jur?

Cătălin Măruță, moment dificil în căsătoria cu Andra

Toți știu că formează un cuplu fericit și lipsit de certuri, de aceea mărturisirea lui Cătălin Măruță a fost de-a dreptul surprinzătoare. El a recunoscut că de-a lungul timpului au existat câteva situații în care soției sale i-a fost destul de greu, dată fiind „faima rea” pe care el și-a atras-o prin emisiunea pe care o prezintă.

El a explicat că Andra era pusă la zid în timpul evenimentelor din cauza lui, răutăcioșii întrebând-o cum îl tolerează în contextul în care rolul său de prezentator a atras atâtea antipatii. „Oamenii nu cunosc oameni, dar judecă foarte ușor. Erau oameni care, după ce se uitau la emisiuni – erau certuri la emisiune, cu Mexicanul, cu familia Dolănescu -, se întâlneau la evenimente cu Andra, și îi spuneau: «dar cum poți să stai cu ăla, cum îl suporți?» (…) Oamenii te judecă într-un anumit fel”, a spus acesta în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

Cum a pornit relația dintre Andra și Cătălin Măruță

În ciuda acestor discuții care cauzau tensiuni ulterior în cuplul lor, cei doi au reșit să pună deoparte viața lor profesională. Se concentrează pe viața de familie și pe cei doi copii ai lor, dorind să le ofere o copilărie cât mai împlinită.

Cât despre începuturile relației lor, Andra povestea la un moment dat că n-a fost dragoste la prima vedere. Totuși, peste ani, la o revedere, l-a simpatizat foarte tare. “Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra, în urmă cu ceva timp.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: