Redactia.ro
Home » Monden » Ce probleme de sănătate are What’s up. „Am descoperit că…”

Ce probleme de sănătate are What’s up. „Am descoperit că…”

GALERIE FOTO (2) Ce probleme de sănătate are What's up

Ce probleme de sănătate are What’s up. O lungă perioadă de timp a dispărut de pe sticlă, iar acum și-a făcut apariția într-o emisiune, făcănd dezvăluiri șocante. What’s up a declarat că are probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să-și schimbe stilul de viață. Ce se întâmplă acum cu artistul?

Ce probleme de sănătate are What’s up. „Am descoperit că…”

Ce probleme de sănătate are What’s up. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar în ultimii ani a lansat piese în colaborare cu artiști celebri,precum Andra, Amna si Ruby. În ultima perioadă, What’s up a dispărut din mediul online, dar și din lumina reflectoarelor. Invitat în emisiunea lui Măruță, artistul a spus care este motivul dispariției sale. Emoționat, artistul a dezvăluit că se confruntă cu unele probleme de sănătate, motiv pentru care și-a schimbat stilul de viață. În urma unui control medical, What’s up a aflat că are probleme la inimă. „În urma unui control, am descoperit că am inima mărită. Inima a marita la nivelul cel mai mare. M-au întrebat cât dorm, dacă fumez, le-am spus că da, foarte mult. Toate lucrurile astea duc aici. Mi-am schimbat viața. Dorm mai mult, fac spor și am o dietă sănătoasă„, a spus artistul.

De asemenea, What’s up a mărturisit că și-a dezinstalat toate rețelele de socializare, pentru a se detaja pentru o perioadă de mediul online. „Voiam să ies din bula asta obsesivă. Uite, acum am venit îmbrăcat într-un trening simplu. A renunțat la tot ce mi se părea că e inutil și în plus”.

Referitor la problemele de sănătate, artistul a spus că acum este bine, doar că are probleme grave cu hernia de disc. „Cu inimioara o rezolv, mai rău e cu hernia. Am făcut rost de o hernie în urmă cu un an, m-am operat, am avut un disc și a venit brusc pandemia și mergi la recuperare. Trebuia să mă duc să înot. După un an simțeam că mă doare, am făcut un nou control și am primit rezultatul de dublă hernie. Asta mă necăjește cel mai mult acum”, a mai spus artistul.

What’s up regretă divorțul de Simina?

Cântărețul simte că se află pe drumul cel bun, mai ales după ce și-a schimbat stilul de viață. Mai mult, artistul a mărturisit că se simte cel mai bine acum și este fericit. „Eu cred că sunt pe cel mai bun drum al vieții mele. Sunt foarte fericit, am 32 de ani și 9 ani în carieră. Slavă Domnului, încă sunt în picioare! Dacă aș putea să dau timpul înapoi, aș vrea să-mi repar greșelile”.

Artistul a vorbit și despre relația cu fosta soție, Simina, dar și despre povestea de dragoste plină de năbădăi cu Alice. Potrivit acestuia, după divorțul de Simina, a avut mai multe relații, iar acest lucru l-a afectat. „Eu după 9 ani de relație cu Simina nu am știut să pun frână. Am trecut din relație în relație, a fost frumos la început. De exemplu, relația cu Alice. M-am îndrăgostit, a fost dragoste reală cu ea. Nu a fost bine pentru că toate lucrurile din spate au venit cu mine si nu mi-am dat seama că nu-mi rezolvasem problemele personale. Așa am ajuns la toate scandalurile acestea. Au fost doi, trei ani foarte grei după despărțirea de Simina„, a mai spus cântăretul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: