Redactia.ro
Home » Monden » Fosta logodnică a lui What’s Up a făcut declarații. Care a fost motivul despărțirii

Fosta logodnică a lui What’s Up a făcut declarații. Care a fost motivul despărțirii

GALERIE FOTO (2)

Fosta logodnică a lui What’s Up, Alice Badea a fost prezentă în cadrul unei emisiuni televizate unde a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu artistul. Alice Badea a trecut prin multe cu fostul logodnic, inclusiv un episod de violență din care a ieșit cam șifonată.

Alice Badea dezvăluit motivul despărțirii de What’s UP

Alice Badea și-a făcut curaj și a ieșit public să vorbească despre povestea de dragoste consumată între ea și cântărețul What’s UP. Ca și fostul logodnic, Alice este și ea artistă și cântă la vioară. Frumoasa Alice a povestit că relația ei cu fostul logodnic a avut și suișuri și coborâșuri și că ambii au greșit mai mult sau mai puțin.

Alice Badea a mărturisit că au decis de comun acord că este mai bine fiecare să îți vadă de viață și să meargă pe drumuri separate fără să facă scandal sau drame publice. Ea a precizat că nu și-a dorit niciodată să își spele rufele în public, acesta fiind principalul motiv pentru care nu a dat prea multe declarații presei despre despărțire.

„Am decis că ar fi mai bine să ne facem curat în viață fiecare și să ne vedem de drum. Nicio dramă, nicio problemă, totul ok, așa am decis noi. Nu o să-mi spăl rufele în public, nu am nimic de reproșat. Cred că așa este cel mai bine… asta s-a întâmplat.„, a declarat Alice Badea.

Alice Badea a fost întrebată dacă există loc de împăcare cu fostul logodnic . Ce a răspuns

Alice Badea a dezvăluit că ea mereu a încercat să consolideze relația dintre ea și What’s UP. Frumoasa Alice a precizat că a trecut prin momente grele, uneori chiar extreme alături de fostul logodnic . Dorința ei este să apară la televizor pentru ceea ce face ea, drept Alice violonista și nu să fie prezentată drept logodnica sau ex-logodnica lui What’s UP. De asemenea Alice a dezvăuit și dacă este pregătită sau nu pentru o nouă relație.

Cred că așa este mai sănătos. Am ajuns la această concluzie. Eu nu mi-am expus nciiodată viața personală. Alături de el a trebuit să fac față unor situașii extreme pentru mine și mi-ar fi plăcut să revin la televizor drept Alice Badea violonista. Nu am simțit că mă depășește situașia, dar nu mi-a fost comfortabil să mă expun atât de mult. (…) Nu. (n.r nu sunt pregatită pentru o nouă relație) Fiecare trebuie să îți ia timp după o despărțire pentru el. Să se cunoască, să se gândească la ce a greșit. întotdeauna nu greșește doar unul într-o relație. Nu există eu sunt un sfânt și celălalt nu.(…)„,a povestit Alice Badea.

Răspunsul lui Alice la întrebarea dacă mai există șansă de împăcare cu fostul logodnic a fost unul foarte invaziv. Ea a fost foarte șocată să audă această întrebare, drept pentru care nu a știut cum să răspundă.

Wow la asta nu mă asteptam, nu știu să răspund„,a menționat Alice Badea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: