Redactia.ro
Home » Monden » Cântărețul What`s Up are probleme cu legea. De ce e căutat de Poliție?

Cântărețul What`s Up are probleme cu legea. De ce e căutat de Poliție?

Cântărețul What`s Up are probleme cu legea. Începutul de an nu este unul tocmai bun pentru What`s Up. Artistul trebuie să dea explicații în fața judecătorilor, într-un dosar DIICOT pentru deținere de droguri. Însă, nu a mai fost găsit la domiciliu și acum este căutat de poliție.

Cântărețul What`s Up are probleme cu legea

Cântărețul What`s Up are probleme cu legea. Artistul nu scapă de dosarul DIICOT în care este acuzat de deținere de substanțe interzise. El a primit mai multe citații pentru a da explicații în fața judecătorilor, însă, acestea s-au întors la expeditor, deoarece cântărețul nu a mai fost găsit la adresa indicată. Astfel, magistrații au cerut ca oamenii legii să identifice noul domiciliu al lui What`s Up și să-l comunice instanței, pentru ca citațiile să ajungă la destinația corectă, informează Spynews.

Concret, What`s Up este chemat într-un proces deschis de procurorii DIICOT, care au solicitat judecătorilor confirmarea deciziei de clasare a dosarului în care este acuzat pentru deținere de droguri. Aici există două situații: dacă judecătorii vor admite cererea procurorilor, cântărețul scapă de această problemă, însă, poate și să nu scape dacă ei vor trimite cererea înapoi către DIICOT,  pentru continuarea anchetei. Legea spune că: „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

What`s Up, acuzat de ultraj

În anul 2019, artistul a fost acuzat și de ultraj, după ce a agresat trei polițiști.  Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au decis să clasarea acestui dosar pentru ultraj, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a trimis instanței dosarul pentru confirmarea soluției, iar judecătorii au fost de acord: „Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulata in dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanţa nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracţiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN şi RĂDUNĂ ALIN SEBASTIAN, IOVA DANIEL NICOLAE, CAIN LUCIAN În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”.

În anul 2019, What`s Up a avut un comportament ieșit din comun față de polițiști. Aceștia au încercat să-l imobilizeze din cauză că a devenit agresiv, moment în care artistu l-a mușcat de picior pe unul dintre ei și i-a amenințat pe toți cu bătaia. Chiar s-a lăudat cu bătăuși profesioniști.

Iubita lui What`s Up, agresată de acesta

Alice Badea, o tânără violonistă a fost agresată de artist, anul trecut, chiar în apartamentul unde locuiesc. La fața locului au intervenit și polițiștii. În cele din urmă, Alice l-a iertat pe What`s Up.

„Este foarte carismatic și felul în care povestește lucrurile este amuzant. Este foarte iubitor. Uneori țipă. El fiind o fire foarte pasională, se agita foarte tare și intrece o limită a expresivitatii. Dar și eu am momente de genul, așa că îl înțeleg. Nu gătește! Aș vrea să gătească”,a declarat Alice Badea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cu ce se ocupă Alice Badea, noua iubită a lui What's Up! Care e legătura între ea și fosta soție, Simina - Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: