Redactia.ro
Home » Monden » Ce profesie ar fi avut Andra dacă nu ar fi ajuns cântăreață: ”Știu că acest moment va veni”

Ce profesie ar fi avut Andra dacă nu ar fi ajuns cântăreață: ”Știu că acest moment va veni”

GALERIE FOTO (3) Andra

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vocea sa a cucerit inimile a milioane de români, iar cariera ei este fără doar și poate una de succes datorită talentului său. Mulți se întreabă ce profesie ar fi avut Andra dacă nu ar fi ajuns cântăreață.

Ce profesie ar fi avut Andra dacă nu ar fi ajuns cântăreață

Andra este una dintre cele mai bune voci din România. Datorită talentului său, milioane de români o adoră. Unii dintre ei se întreabă cu ce s-ar fi ocupat Andra dacă nu ar fi ajuns artistă. Conform studiilor sale, Andra s-ar fi putut ocupa de copii, informează Spynews.

Andra a terminat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret. Drept urmare, ea ar putea deveni profesoară de muzică și ar preda copiilor. Cântăreața pare încântată și de această idee.

”Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, declara Andra după examenul de licență.

Andra, chelneriță de „probă”

Pe la începutul carierei sale, Andra a acceptat sa joace rolul unei chelnerite pentru o emisiune, iar la vremea respectiva, imaginile au facut senzatie. Pesemne, artista s-ar descurca oricând și cu acest rol, mai ales că interacționează foarte bine cu persoanele din jurul ei.

Aspectul ei fizic era total diferit de cel de acum – un blond „spălăcit” deloc estetic -, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai jos.

Cum se descurcă Andra în pandemie

Mulți artiști din România și nu numai au fost afectați de pandemia de coronavirus. Printre aceștia se află și Andra. Într-o perioadă când se bucura de multe concerte, acum stă mai mult acasă, cu familia.

”Încerc să țin o atmosferă cât mai relaxată și veselă acasă, împreună cu copiii. Cătălin are nevoie să zâmbească și să îi încurajeze și pe alții când e în direct. Gătesc și dezinfectez, fac liste de cumpărături și îi reamintesc să se descalțe la intrare, deși oricum o face. Cam atât”, a povestit Andra într-un interviu pentru VIVA.RO.

Totodată, Andra a povestit că această perioadă de pandemie este ca o lună de miere, pentru ea și soțul Cătălin Măruță.

”Pentru noi, e ca o lună de miere, atâta doar că suntem cu copiii acasă. Dar ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă”, a mai dezvăluit Andra despre familia ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: