Redactia.ro
Home » Știri » Ce răspuns a dat Antonia când a fost întrebată dacă e însărcinată a patra oară? Fanii sunt încântați

Ce răspuns a dat Antonia când a fost întrebată dacă e însărcinată a patra oară? Fanii sunt încântați

GALERIE FOTO (3) antonia

Antonia lasa loc de interpretat! Artista nu a negat zvonurile care spun ca este din nou insarcinata. Mai mult, vedeta le-a oferit un raspuns ambiguu urmaritorilor ei, curiosi privind cea de-a patra sarcina. Totodata, apar si noi detalii privind cununia religioasa cu Alex Velea.

In ultima vreme, Antonia este urmarita de aceeasi intrebare. Toata lumea este curioasa daca asteapta un nou copil. Spre surprinderea tuturor, vedeta nu a negat in niciun moment zvonurile legate de o a patra sarcina, insa nici nu le-a confirmat.

Antonia, raspuns daca este insarcinata

Antonia arunca in aer bursa zbonurilor cu un raspuns cu totul neasteptat, pe care l-a oferit unuia dintre urmaritorilor sai, care i-a pus intrebarea: “Ești însărcinată?”.

“Yes? No? Maybe? (n.r.: Da? Nu? Poate?)” este răspunsul oferit de Antonia atunci când a fost întrebată dacă este gravidă pentru a patra oară. Reacția artistei a venit azi, după ce și-a anunțat apropiații și fanii că este pregătită să le răspundă la câteva întrebări.

In legătura cu ceremonia religioasa cu Alex Velea, vedeta a raspuns cu aceeasi umbra de mister.

Antonia si Alex Velea, cununie religioasa

“Tu și Alex ați făcut cununie religioasă?”, iar vedeta a spus: “Maybe… (n.r.: Poate…)” și a pus cele două emoticoane, dintre care unul ar reprezenta roaga pe cel/cea care a lansat intrebarea sa pastreze secreta informatia.

Au fost si intrebari la care Antonia a raspuns si extrem de direct. O intrebare care nu au jenat-o deloc pe artista este „Ai celulita?”, iar raspunsul vedetei a fost categoric: „Da!”

Intrebata si daca a fost umilita vreodata de prieteni sau doar copiilor li se întâmpla acest lucru sau doar copiilor ei li se intampla asta, Antonia le-a dezvaluit fanilor ei: “Am aflat recent că oamenii dintr-un cuplu pe care îi consideram prieteni m-au făcut să cred și să simt că suntem apropiați, de fapt, nu mă suportau și mă bârfeau/bârfesc cu alți «prieteni» (Prieteni care sun mai apropiați de ei… plus alții). GROAZNIC! Și nu, nu doar copiilor li se întâmplă situația mea implică adulți cu vârsta 30+”.

Dezvaluirile Antoniei spun multe si despre recentul scandal dintre Alex Velea si Lino Golden, dar si despre alte dezamagiri suferite de vedeta privind alti oameni din viata sa, care au avut un loc cu totul special in inima ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: