Redactia.ro
Home » Știri » Ce reacție a avut Cătălin Botezatu atunci când l-a văzut pe Dezbrăcatu de la „Cârcotași” pentru prima oară. „El era foarte supărat..”

Ce reacție a avut Cătălin Botezatu atunci când l-a văzut pe Dezbrăcatu de la „Cârcotași” pentru prima oară. „El era foarte supărat..”

În urmă cu mai bine de 20 de ani, emisiunea „Cronica Cârcotașilor” a introdus în atenția publicului din România un nouă personaj: Cătălin Dezbrăcatu, inspirat din personalitatea lui Cătălin Botezatu. Codruț Kegheș a dezvăluit ce reacție a avut prima oară creatorul de modă legat de acest personaj, care la prima vedere îl ironiza.

Codruț Kegheș și-a început activitatea la „Cronica Cârcotașilor” la începutul anilor 2000, moment în care echipa lor care vâna „bâlbele” din televiziune era destul de temută de figurile de pe micile ecrane. Toți se temeau să nu intre în atenția cârcotașilor, care pe lângă faptul că le scoteau în evidență greșelile, adesea aveau și comentarii pe măsură pentru acestea.

Emisiunea s-a remarcat însă și pentru personajele pe care le-a creat, printre care și Cătălin Dezbrăcatu. Acesta a fost adus la viață de Codruț, care a povestit că la început a fost privit cu reticență de oamenii din jurul său.

Deoarece mergea la diverse evenimente importante, oamenii nu înțelegeau în totalitate care sunt intențiile sale. Au fost momente când a fost dat afară de personalul de pază, însă cel mai greu i-a fost atunci când însuși Cătălin Botezatu s-a supărat pe el.

Ce reacție a avut Cătălin Botezatu atunci când l-a văzut pe Dezbrăcatu de la „Cârcotași” pentru prima oară. „El era foarte supărat..”

Creatorul de modă a crezut în primă instanță că este ironizat de Codruț, mai ales că oamenii care-l cunoșteau îl sunau și-i povesteau despre aparițiile sale. Primul an reacția sa a fost negativă, fiind supărat pe prezentatorul de la Prima TV.

Totul s-a schimbat însă când a avut șansa să-l cunoască și să înțeleagă mai bine intențiile „Cronicii Cârcotașilor”. A ajuns în cele din urmă să fie prieten cu Codruț  Kegheș, legătură care ține și astăzi. Și-a pus la dispoziție sosiei sale diferite piese vestimentare, pe care le alege special pentru acest scop.

„Primul episod a fost acum 21 de ani și, în momentul în care am apărut, am fost scos de bodyguarzi, pentru că toată lumea, la momentul ăla, a crezut că sunt un tâmpit, că sunt un nebun care a apărut de undeva, de nicăieri, cu o cameră. El s-a ocupat și se ocupă în continuare de haine (n.r. Cătălin Botezatu), de șapcă, sacou, cămăși, chestii, dar – mult timp să zic, un an aproape, opt luni, un an de zile – el era foarte supărat, pentru că toată lumea îl suna: «Vezi că a venit tâmpitul ăla, nebunul ăla și a făcut iar mișto de tine!». După aia s-a prins că eu nu fac mișto de el, ci că sunt un personaj prietenos și suntem prieteni de aproape 20 de ani!” a povestit Codruț Kegheș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: