Redactia.ro
Home » Monden » Ce reacție a avut Ilie Năstase când a aflat cu ce se ocupă fiica lui. Charlotte trăiește cum poate: „Bine ați venit pe pagina mea de…”

Ce reacție a avut Ilie Năstase când a aflat cu ce se ocupă fiica lui. Charlotte trăiește cum poate: „Bine ați venit pe pagina mea de…”

Ilie Năstase și Alexandra King au înfiat-o pe Charlotte în timpul mariajului lor. După spusele fetei, Ilie Năstase nu i-a mai fost alături de la vârsta de 18 ani. Acum, la vârsta de 32 de ani a dorit să-și ia viața în piept și a recurs la un gest mai puțin plăcut, dar care îi aduce beneficii. Aceasta a avut și o reacție dură la adresa tatălui său. Iată ce a avut de spus Ilie Năstase!

Charlotte, reacție dură la adresa tatălui ei

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase și a Alexandrei King a avut recent o reacție dură la adresa tatălui ei. Aceasta l-a blamat pentru lipsa din viața ei, susținând că imediat după majoratul ei a dispărut complet.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a spus ea pentru „ziare.com”. 

Charlotte a făcut un anunț controversat în mediul online

Acum, fiind nevoită să câștige proprii bani, Charlotte a făcut un anunț controversat pe pagina sa de socializare:

 „Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris Charlotte Năstase pe platformă, relatează aceeași sursă citată.

Faptul că și-a făcut un cont pe o pagină destinată adulților, a adus-o pe Charlotte în atenție presei.

Tânăra a mai spus că Amalia Năstase, fosta parteneră de viață a tatălui său, este cea care a sprijinit-o în decizia pe care a luat-o:

„Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a mai zis ea.

Ce reacție a avut Ilie Năstase când a aflat cu ce se ocupa fiica lui

Ilie Năstase a fost detașat atunci când a aflat cu ce se ocupă Charlotte, fiind foarte ocupat cu activitatea pe care o avea la Paris:

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!’, a mărturisit Ilie Năsase, potrivit „viva.ro”.

Ilie Năstase are cinci copii

Fostul tenisman, Ilie Năstase a înfiat doi cu fosta soție Alexandra King, pe Nicholas, dar și pe Charlotte. După ce au divorțat, copiii au rămas cu mama lor în Statele Unite ale Americii.

Acesta mai are o fiică, pe Nathalie din relația cu Dominique Garzia, iar din căsnicia cu Amalia, are două fete, Alessia și Emma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: