Redactia.ro
Home » Monden » Ce regret are Adrian Enache legat de Angela Similea: „Mă gândesc poate o înduplec, măcar pentru…”

Ce regret are Adrian Enache legat de Angela Similea: „Mă gândesc poate o înduplec, măcar pentru…”

Ce regret are Adrian Enache legat de Angela Similea

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute interprete de muzică ușoară din România, fiind consacrată prin vocea sa inegalabilă. Deși a decis în urmă cu ceva timp să se retragă din showbiz-ul românesc, mai exact după decesul lui Victor Surdu, cel de-a l patrul soț al său, aceasta obișnuiește să mai meargă la evenimente și concerte, ținându-și fanii aproape. Iată ce regret are Adrian Enache, colegul ei de breaslă, legat de aceasta!

Ce regret are Adrian Enache legat de Angela Similea

De curând, îndrăgita cântăreață a fost prezentă la Sala Palatului, la concertul lui Adrian Enache, iar acesta a fost profund dezamăgit că nu a aflat de prezența Angelei Similea și și-a prezentat regretul într-un interviu:

„Angela Similea este un icon. Mi-a făcut o deosebită onoare că am putut să o revăd și să o strâng în brațe și să mă gândesc poate o înduplec, măcar pentru o melodie. Poate o să revină pe scenă pentru o melodie sau două, una cu mine, una cu Ovidiu. Nu am știut că Angela Similea era în țară la spectacolul meu de la Sala Palatului din București din data de 4 noiembrie, că aș fi invitat-o măcar în sală, să participe”, a declarat Adrian Enache, pentru viva.ro.

Cu ce se ocupă Angela Similea, după ce s-a retras de pe marea scenă muzicală

Este clar că cei care i-au ascultat muzica Angelei Similea sunt și acum nostalgici și se gândesc cu drag la aminitirile de pe scenă cu îndrăgita artistă, dar și la melodiile sale. Melodia ”Să mori de dragoste rănită”, compusă de Marcel Dragomir, pe versurile lui Aurel Storin, a fost declarată ”melodia secolului al XX-lea” de către public, cu ocazia galei organizate de TVR 2, în 2000. În 2005, Angela Similea a revenit pe piaţa muzicală, după zece ani de absenţă, cu un nou album, intitulat ”Lumea mea”, realizat de Ovidiu Komornyk.

Compozitorul, Ovidiu Komornyic a povestit că vorbește frecvent cu artista, Angela Similea și că sunt prieteni buni:

„Cu Angela vorbim zilnic. Ne vedem când avem timp. Momentan, ea se plimbă”, a spus acesta pentru Impact. 

 

Sursa foto: VIVA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: