Redactia.ro
Home » Monden » Ce regulă trebuie să respecte Andreea Esca la PRO TV. Știrista obligată să facă acest lucru zilnic

Ce regulă trebuie să respecte Andreea Esca la PRO TV. Știrista obligată să facă acest lucru zilnic

Ce regulă trebuie să respecte Andreea Esca la PRO TV. Știrista obligată să facă acest lucru zilnic

Ce regulă trebuie să respecte Andreea Esca la PRO TV. Prezentatorea a spus totul într-un podcast, mărturisind că este obligată să facă acest lucru zilnic.

Ce regulă trebuie să respecte Andreea Esca la PRO TV. Știrista obligată să facă acest lucru zilnic

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, iar cariera ei la Pro TV a început în urmă cu mai bine de 20 de ani. Puțini sunt cei care știu că știrista a fost obligată să respectă o măsură pe care postul de televiziune i-a impus-o.

Deși totul pare extrem de simplu în viața Andreei Esca, puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat și cu situații cu care inițial nu a fost de acord. Vedeta a mărturisit recent, în podcastul Amaliei Năsase de pe YouTube ce regulă i-au impus cei de la Pro TV. Știrista trebuie să o respecte zilnic, iar la început nu i-a plăcut, dar în timp s-a obișnuit și acum i se pare chiar o măsură simplă și eficientă.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…cel puțin pentru momentul respectiv era o problemă. Atunci am renunțat cu greu, am făcut această concesie. Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc cu un bodyguard, mie mi-ar fi super-rușine. Dacă m-aș întâlni cu cineva și aș fi bodyguardul după mine mi-ar fi rușine”, a povestit Andreea Esca pe YouTube.

Andreea Esca va pleca de la PRO TV? Declarațiile prezentatoarei

Andreea Esca a fost pusă față în față cu o întrebare care stă pe buzele multora. Prezentatoarea a fost înterbată dacă va pleca vreodată de la postul de televiziune care a consacrat-o. Andreea Esca a mărturisit că nu a avut niciodată în gând să plece. Mai mult, Andreea Esca a dezvăluit faptul că la un moment dat și-a dorit să își facă propria emisiune, doar că simțea că nu se va putea descurca și cu emisiune și cu știrile. Vedeta a declarat că nu și-a dorit să riște și că nu ar vrea vreodată să renunțe la știri.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești. Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat.

Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi. Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa”, a afirmat Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: