Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Alex Velea cu fiii săi. Artistul a dezvăluit cum își educă băieții, de fapt: ”Îi doare fix în…”

Ce relație are Alex Velea cu fiii săi. Artistul a dezvăluit cum își educă băieții, de fapt: ”Îi doare fix în…”

Alex Velea, cunoscutul artist din România, oferă o perspectivă proaspătă și autentică asupra creșterii celor doi băieți pe care îi are împreună cu Antonia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din industria muzicală locală. Relația lor, consolidată de peste un deceniu de iubire și colaborări artistice, se reflectă puternic și în modul în care își cresc copiii, Dominic și Akim.

Într-un peisaj media unde vedetele sunt adesea rezervate în a-și expune familia, Alex Velea adoptă o abordare diferită. Deși nu postează foarte des imagini cu cei mici pe rețelele sociale, artistul nu ezită să împărtășească detalii despre metodele sale de educație, caracterizate prin deschidere și dialog constant.

Ce relație are Alex Velea cu fiii săi

Contrar multor părinți care adoptă o atitudine autoritară, Alex Velea preferă să se poziționeze ca un prieten pentru Dominic și Akim, creând un mediu familial în care comunicarea este cheia. La vârstele de 9, respectiv 7 ani, copiii sunt încurajați să își exprime liber opinia și să participe activ la discuțiile din familie.

Această abordare deschisă ajută la consolidarea unei relații de încredere și respect reciproc. Alex crede că a fi un părinte-prieten nu doar că facilitează o mai bună înțelegere a emoțiilor și gândurilor copiilor săi, dar și îi pregătește pentru viața reală, unde dialogul și empatia sunt esențiale.

„La mine vin cu tot, cu toate prostiile. Cred că eu mi-am dorit foarte mult băieți ca să fie prietenii mei. Au crescut, au păreri, ne mai contrazicem. Putem să avem conversații. Discutăm și au devenit prietenii mei, ceea ce mie-mi place foarte mult.

Doar că, la polul opus, eu nu mai sunt tatăl, sunt tovarășul lor, și ne tragem de șireturi. Când le zic ceva, chiar dacă le zic pe un ton mai impunător în capul meu, îi doare fix în… N-au nicio treabă. Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare”, a mărturisit Alex Velea, în podcastul moderat de Mihai Bobonete.

Cum își educă Antonia copiii

Deși Alex adoptă un stil mai relaxat, Antonia, partenera sa, completează dinamica familială prin a fi ceea ce ea însăși numește „polițistul rău”. Acest echilibru între libertate și limite este crucial pentru dezvoltarea sănătoasă a celor mici. Antonia se asigură că Dominic și Akim înțeleg importanța respectării anumitor reguli, în special în ce privește utilizarea tehnologiei și accesul la conținut digital, o preocupare majoră pentru părinții moderni.

Alex și Antonia sunt conștienți de provocările pe care le aduce creșterea copiilor în era digitală și încearcă să stabilească un echilibru sănătos între lumea online și cea reală, educându-i pe cei mici despre importanța interacțiunii umane directe și a activităților fizice.

În ciuda unei relații fraterne puternice, ca orice frați, Dominic și Akim au momentele lor de dispută. Alex Velea este cel care intervine adesea pentru a media și a rezolva aceste conflicte, demonstrând importanța rezolvării pașnice a neînțelegerilor. Prin aceste intervenții, el le oferă băieților lecții valoroase despre reconciliere și înțelegere.

„Se încing rău de tot. Mai intru (între ei – n.red.), dar ei au iubirea lor. Se și iubesc la maxim. Toți trei frații între ei se iubesc, dar băieții se și bat”, a completat artistul, mai arată sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: