Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Sișu cu cei doi copii ai săi. Artistul este îngrijorat pentru viitorul lor

Ce relație are Sișu cu cei doi copii ai săi. Artistul este îngrijorat pentru viitorul lor

GALERIE FOTO (3) Ce relație are Sișu cu cei doi copii ai săi.

Ce relație are Sișu cu cei doi copii ai săi. Greutățile prin care a trecut în ultimii ani l-au schimbat complet pe Tudor Sișu, celebrul rapper care ne încânta cu melodiile sale. În prezent, artistul are doi copii cu două femei, dar puțini sunt cei care știu ce relație are cântărețul cu băieții lui.

Ce relație are Sișu cu cei doi copii ai săi. Artistul este îngrijorat pentru viitorul lor

Ce relație are Sișu cu cei doi copii ai săi. Tudor Sișu din trupa La Familia are altă viziune despre viață. Artistul a rămas marcat de perioada petrecută în spatele gratiilor, iar acum are o relație specială cu cei doi copii ai săi. Rapperul susține că muzica a fost cea care l-a menținut pe linia de plutire în timp ce a stat în închisoare. De asemenea, Sișu este de părere că cea care l-a salvat să nu clacheze a fost credința. Partenerul de trupă a lui Puya a fost reținut de mai multe ori pentru consum și trafic de droguri. Acum, la 47 de ani,  artistul se bucură de libertate și de momentele petrecute alături de cei doi copii ai săi. Anii petrecuți în detenție l-au determinat pe Sișu să devină un tată responsabil. Acesta speră ca băieții lui să nu treacă prin experiențele dure ale vieții cu care el s-a confruntat.

Tudor Sișu are doi copii cu două femei diferite. Micuții locuiesc cu mamele lor, dar artistul are o relație bună cu ei și se bucură de fiecare momente petrecut alături de ei. „Când au început problemele mele, mama nu mai era în țară, nici nu a știut prima oară că am intrat la pușcărie. Mama a fost contra acestei chestiuni cu drogurile. Nici nu m-a vizitat la închisoare. Lucrurile prin care am trecut eu, nici măcar nu sunt cele mai grave. Ce vor trăi copiii mei va fi mai grav. Nu aș vrea ca ei sa aibă parte de vrei experiență traumatizantă ca mine. Cel mare are 13 ani. Noi acum trăim o alienare mintală, rasa umană e alienată mintal în proporție de un sfert, restul sunt forțați economic să accepte. Oamenii acum fug de durere, nu trebuie să fugi de ea.”, a declarat rapperul, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Drama lui Sișu

Fostul rapper din trupa La Familia a trăit o dramă încă de când era mic. Artistul nu a avut ocazia să-și cunoască tatăl și nici nu va mai avea ocazia pentru că acesta s-a stins din viață. Acest lucru l-a marcat foarte mult pe Sișu. „Nu am avut ocazia să vorbesc cu el! A murit în decembrie anul ăsta, deci nu-l cunosc. Sora mea vitregă îl cunoaște, eu nu. Nu m-am întâlnit niciodată cu el. Am aflat la două săptămâni că a murit, au fost sentimente pe moment, dar eu nu cred că oamenii mor.

Eu consider că am fost lăsat să trăiesc cum vreau eu. Când am sărit calul am fost protejat de el, chiar și când am fost trimis la închisoare. Eu am fost mai liber la închidoare decât afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare”, a mai adăugat rapperul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: