Redactia.ro
Home » Știri » Îți amintești de Tudor Sișu din La Familia? Iată cum a fost surprins pe litoral

Îți amintești de Tudor Sișu din La Familia? Iată cum a fost surprins pe litoral

GALERIE FOTO (4)

Tudor Sișu din ”La Familia” a fost surprins de paparazzi, zilele trecute, la mare. Artistul, proaspăt ieșit din închisoare s-a bucurat de vară, nisip și soare alături de câțiva amici.

Îți amintești de Tudor Sișu din La Familia? Iată cum a fost surprins pe litoral

Tudor Sișu se bucură de libertatea pe care o are acum, după ce a ieșit din închisoare. Artistul, care s-a relansat în muzică alături de Puya, a fost surprins la mare foarte destins. De altfel, a fost văzut discutând de zor cu amicii săi și s-a delectat cu băuturi răcoritoare.

Foto: Cancan

Tudor Sișu a devenit un om mai credincios, după ce a fost eliberat din închisoare. Experiența trăită după gratii l-a determinat să conștientizeze de ce a ajuns acolo și așa s-a produs schimbarea.

„Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări, deși atunci nu le percepeam ca încercări. Muzica m-a salvat de la mai multă închisoare pentru că era o chestie concretă, probabil că eram cu gândul la chestiunile alea. Pasiunea în general te salvează. Vrei să-ți spun ceva? În ultimul timp, eu mă gândeam că nu mai e locul meu acolo, că deja e lumea bună în pușcărie, deja au venit sau sunt pe cale să vină elitele societății românești. Așa că am avut noroc că m-am eliberat, ca să nu fiu monden. Când am ieșit, mi-a luat vreo patru săptămâni să mă reconectez, să încep să simt sensul lucrurilor”, a declarat Tudor Sișu într-o emisiune TV.

Tudor Șișu a fost arestat în 2006, după ce a făcut trafic de droguri. “Am făcut sacrificii şi am dezamăgit oameni. Un tânăr, preot, m-a oprit pe stradă si m-a întrebat de ce nu vin la biserică. Eu i-am zis de ce să o fac, dacă Dumnezeu este peste tot, chiar şi la mine în cameră, când mă rog. El mi-a zis că am dreptate, că Dumnezeu este peste tot, şi l-am întrebat de ce să mai vin. El mi-a arătat atunci o baltă cu apă murdară si m-a întrebat dacă mi-e sete, beau din ea? Eu atunci am zis nu, normal, am apă curată la robinet. El mi-a zis: “Vezi? De aia trebuie să vii la biserică! Să nu bei din baltă. Vii să bei apă curată!”, a mai mărturisit cântăreţul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: