Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație au iubitul Ioanei Ginghină și fiica acesteia, Ruxandra. Actrița este foarte mândră „Nu credeam că voi găsi un bărbat care…”

Ce relație au iubitul Ioanei Ginghină și fiica acesteia, Ruxandra. Actrița este foarte mândră „Nu credeam că voi găsi un bărbat care…”

Ioana Ginghină trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața, mai ales că este încântată să îmbrace din nou rochia de mireasă. Relația sa cu Cristi Pitulice merge cum nu se poate mai bine, iar bărbatul se pare că și-a luat în serios rolul de tată pentru Ruxi. Cei doi au relație apropiată, iar actrița este foarte mulțumită de modul în care cei doi se înțeleg.

Ce relație au iubitul Ioanei Ginghină și fiica acesteia, Ruxandra. Actrița este foarte mândră „Nu credeam că voi găsi un bărbat care…”

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au o relație fericită de mai mulți ani și sunt pregătiți să-și unească destinele pentru totdeauna. Actrița a fost cerută în căsătorie acum mai bine de un an, dar momentul nunții s-a lăsat mult așteptat. După ce au acceptat să devină nașii unor prieteni de familie, cei doi au decis că a venit timpul să facă și ei acest pas important în viața lor.

Cu toate că a fost mereu modestă atunci când a venit vorba de viața personală și de relația sa, Ioana a împărtășit cu publicul său sentimentele ce o unesc de Cristi. Bărbatul i-a demonstrat că are sentimente deosebite pentru ea și că este gata să-și construiască o viață împreună, așa că actrița a avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa lui.

Ceea este de-a dreptul impresionant este relația pe care Cristi o are cu Ruxi, fiica Ioanei din căsnicia cu Alexandru Papadopol. În vârstă de 16 ani, adolescenta și-a susținut mama să facă acest pas important în viața sa, iar în timp a reușit să-și construiască o legătură specială cu iubitul acesteia.

„Aici este ceva ce nu credeam că există. Nu credeam că voi găsi un bărbat care să-mi îngrijească atât de frumos copilul. Activitățile lor sunt temele la fizică, matematică, discuții pe teme istorice, geografie, însă ce facem în fiecare weekend și nu am făcut până acum este că ne jucăm. Da, am început în starea de urgență, acum doi ani, și a rămas așa. Ne jucăm tot felul de jocuri.”, a declarat Ioana Ginghină pentru Viva!.

Alexandru Papadopol și Ruxi continuă să aibă o legătură puternică

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să divorțeze în urmă cu trei ani, dar totul s-a desfășurat departe de ochii publicului. S-au despărțit matur și continuă să aibă o relație apropiată, iar împreună își cresc fiica cum nu se poate mai frumos.

„Ruxandra și Alexandru au o relație normală de tată și fiică. S-au făcut acum trei ani de când m-am separat de Alexandru, lucrurile s-au așezat foarte frumos în timp și mă bucur acum de o familie frumoasă, din care face parte și el.”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: