Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație au Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România! Cei doi sunt tot mai apropiați

Ce relație au Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România! Cei doi sunt tot mai apropiați

GALERIE FOTO (2) Ce relație au Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România! Cei doi sunt tot mai apropiați

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România sunt din ce în ce mai apropiați, iar fanii competiției se gândesc deja la o idilă între ei. Mesajele de pe rețelele de socializare i-au dat de gol!

Ce relație au Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România! Cei doi sunt tot mai apropiați

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România par să fie mai mult decât prieteni în ultima perioadă, chiar dacă cei doi au făcut parte din tabere separate atunci când au luptat pentru acelați premiu. Acum, când competiția este aproape de final, cei doi par să fie din ce în ce mai apropiați.

Simona și Albert își declara tot mai des aprecierea unul față de celălalt în mediul online, iar acum, fanii show-ului de la Kanal D se întreabă dacă nu cumva se naște mai mult decât o prietenie între cei doi.

Cu toate că pe parcursul competiției cei doi nu au interacționat, după ce blondina a părăsit show-ul a declarat public că îl susține pe Albert, iar războinicul i-a mulțumit Simonei Hapciuc pentru susținerea din partea ei.

Recent, Simona a vrut să dispară de pe Instagram. A vrut să facă o pauză de la rețeaua de socializare pentru trei săptămâni. N-a rezistat mult tentației de a sta departe de mediul online și asta datorită lui Albert! Fostul războinic a fost cel care a convins-o pe vedetă ă revină printre internauți. Simona i-a trimis pupici și inimioare noului ei prieten pe Instastory. Ba chiar i-a scris în engleză că-l iubește.

Ce relație au Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România! Cei doi sunt tot mai apropiați

”Te iubesc”, i-a transmis Simona lui Albert luând prin surprindere pe toată lumea. ”M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram! A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na”, a povestit Simona Hapciuc pe Instastory.

Simona Hapciuc și Albert par a fi mai mult decât prieteni

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România au legat o prietenie destul de puternică. Cei doi foști concurenți s-au cunoscut mai bine și comunică destul de des, confesându-se și sfătuindu-se reciproc.

La această prietenie nu se aștepta absolut nimeni. Simona a fost printre puținele foste concurente care i-a ținut partea lui Albert în conflictele pe care acesta la avea cu anumiți războinici în concursul din Dominicană.

Albert a fost pus la curent cu faptul că a avut parte de sprijin important din partea blondinei, așa că după eliminare a contactat-o, iar acum se pare că sunt extrem de apropiați. Rămâne de văzut cum va evolua prietenia lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: