Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație este, de fapt, între Mihaela Tatu și fiica ei! Cu ce se ocupă Ioana

Ce relație este, de fapt, între Mihaela Tatu și fiica ei! Cu ce se ocupă Ioana

Ce relație este, de fapt, între Mihaela Tatu și fiica ei! Cu ce se ocupă Ioana

Mihaela Tatu s-a retras de curând din lumina reflectoarelor, însă nu a regretat deloc deciza, având mai mult timp acum pentru fiica sa, Ioana. Iată cum se înțeleg cele două!

Ce relație este, de fapt, între Mihaela Tatu și fiica ei! Cu ce se ocupă Ioana

Mihaela Tatu trăiește clipa de când a renunțat la televiziune și s-a axat pe viața personală. Aceasta a avut probleme de sănătate care au determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor. Se pare că a fost un moment potrivit, pentru că se poate bucura de timpul petrecut cu fiica ei, Ioana, atât cât își dorește.

Fosta prezentatoare TV, în vârstă de 57 de ani, a avut parte de o carieră de succes, însă pe plan personal lucrurile nu au stat mereu așa de bine. Mihaela Tatu a suferit mai multe decepții, însă acum, se bucură enorm de fiica pe care o are și de care este foarte apropiată, chiar dacă este de ani buni departe de casă.

Ioana, fiica Mihaelei Tatu, are 36 de ani și studiază la cea de-a treia facultate, lucrează și își trăiește viața așa cum vrea. Mihaela Tatu și fiica ei au o relație specială și foarte apropiată. Ba chiar, Ioana îi spune mamei sale „pisi”, „mumă” sau „coțofană”.

”Ea a fost designer interior și a descoperit matematica în această poveste și acum studiază informatica”, a declarat Mihaela Tatu pentru Antena Stars.

Mihaela Tatu vrea un singur lucru de la fiica ei, să fie fericită

Cu toate că Ioana are vârsta de 36 de ani, Mihaela Tatu nu se gândește la nepoți și nu vrea asta dacă fiica ei nu își dorește cu adevărat acest lucru. Indiferent dacă își dorește ca fiica ei să devină mamă, asta nu contează pentru fosta prezentatoare, pentru ea, cel mai importat lucru este fericirea fiicei sale.

”Ceea ce-mi doresc eu nu este obligatoriu să-și dorească și ea deocamdată. Pentru mine este importantă fericirea fiecărui om cu care mă întâlnesc, mai ales a copilului meu. Eu mă avânt, ea este puțin mai temătoare, are momentele ei de îndoială”, a mai spus Mihaela Tatu.

Fosta prezentatoare TV se bucura de un real succes în anii 2000, însă drumul său profesional a luat o cu totul altă direcție. Mihaela Tatu a cochetat și cu arta comunicării, mai exact, speaker motivațional, trainer în arta discursului, pune voce la desene animate și face audiobook-uri.

Mihaela Tatu are 57 de ani și a ajuns în punctul în care poate să tragă linie și poate să analizeze toate momentele care au contribuit la creionarea ei ca femeie plină de încredere.

”Până aici drumul nu a fost deloc ușor, iar dacă ar fi să dăm câțiva ani înapoi am descoperi că Mihaela Tatu nu a fost întotdeauna „de 3 ori femeie’. Viața este formată din evenimente pozitive și evenimente educative”, a declarat Mihaela Tatu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: