Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Tatu se întoarce în TV? Ce spune fosta prezentatoare despre cariera care a făcut-o celebră

Mihaela Tatu se întoarce în TV? Ce spune fosta prezentatoare despre cariera care a făcut-o celebră

Mihaela Tatu se întoarce în TV? Ce spune fosta prezentatoare despre cariera care a facut-o celebră

Mihaela Tatu a renunțat de mult la cariera sa în televiziune din cauza problemelor de sănătate, însă iată ce spune acum fosta prezentatore despre o posibilă întoarcere în TV. 

Mihaela Tatu se întoarce în TV? Ce spune fosta prezentatoare despre cariera care a făcut-o celebră

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a prezentat mult timp emisiunea ”De 3x femeie”, pe Acasă Tv, însă din cauza unor probleme de sănătate, vedeta a renunțat la presă.

Ea a devenit profesor la DallesGO, unde are un curs de Public Speaking. Ea a spus că ar reveni în televiziune, însă nu face din asta un scop și nu ar vrea să facă niciun fel de compromis.

“Nu prea îmi este dor de televiziune, pentru că nici nu știu ce înseamnă să te plictisești. Sunt implicată în tot felul de proiecte frumoase printre care dau și voce pentru povești, fac audiobook-uri. Însă, când îmi este dor de televiziune, vin la o emisiune și îmi trece dorul. Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez, altfel nu stau să prezint orice nu mi se potrivește. Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea. Pe lângă muncă am călătorit și foarte mult în ultima perioadă: în Turcia, Egipt, iar acum urmează să plec în Zanzibar, după care în Berlin, iar mai apoi în Irlanda”, a spus vedeta pentru impact.ro.

De asemenea, fosta prezentatoare a vorbit despre felul în care se menține tânără și le-a transmis femeilor că alimentația joacă un mare rol. În plus, ea consumă suplimente cu vitamina C, colagen și acid hialuronic.

“Nu fac nimic deosebit pentru a arăta așa. În fiecare seară mă demachiez și mă dau cu creamă de față. Plus că folosesc produse de calitate pentru că este vorba despre pielea mea, totuși am vârsta de 58 de ani. Dimineața mă demachiez și mă dau cu loțiune micelară, după care am un ser de față. Însă, pe lângă toate aceste trucuri de înfrumusețare, contează foarte mult și alimentația. Iau vitamina C, colagen și acid hialuronic cu apă. Nu beau apă cu lămâie, nu îmi place”, a mai spus Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia

Prezentatoarea nu a avut o viață ușoară, fiind în permanență dedicată carierei sale. După ani de implicare și muncă, problemele de sănătate și oboseala și-au spus cuvântul și a fost la un pas de moarte. Totul a început în urmă cu nouă ani, atunci când a fost diagnosticată cu fibron uterin cu o mărime de 11 centimetri. Acesta a fost și motivul pentru care a renunțat la televiziune. Tot atunci, Mihaela Tatu a fost în pragul sărăciei, fiind nevoită să își vândă o proprietate pentru a se putea opera.

Problemele nu s-au oprit aici, iar viața a mai vrut să o încerce o dată pe Mihaela Tatu. Aceasta s-a accidentat la la un genunchi ș a fost nevoită să se opereze de urgență. Singurul lucru care a făcut-o pe aceasta să treacă peste a fost credința în Dumnezeu.

”Problemele se înfruntă, nu se evită. Dacă le bagi sub covor și nu îți da seama ce ți sa întâmplat. și se vor întoarce și vei face aceleași greșeli. Poate mai mari sau cu pagube emoționale mai adânci și dificil de grestionat. Apoi, poate e bine să nu îl excludem pe Dumnezeu. Credința m-a salvat. Mi-am schimbat obiectivele și sensul vieții”, a declarat Mihaela Tatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: