Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Ce s-a găsit la mormântul regretatului Mihai Constantinescu

Incredibil! Ce s-a găsit la mormântul regretatului Mihai Constantinescu

GALERIE FOTO (6) Ce s-a găsit la mormântul regretatului Mihai Constantinescu

Marele artist Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani, după ce a suferit al treilea stop cardio-respirator. Prima sa soție, Mihaela își aduce aminte și în prezent de momentele petrecute alături de fostul ei soț. Cei doi s-au iubit, și chiar dacă au divorțat, Mihaela și Mihai Constantinescu au rămas prieteni pe vecie.

Incredibil! Ce s-a găsit la mormântul regretatului Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu ne-a părăsit anul trecut pe 29 octombrie, lăsând o mare durere în sufletul soției sale, Simona Secrier cât și în sufletul fostei soții, Mihaela Constantinescu. La un an de la moartea artistului, Mihaela a povestit despre marea durere care există în sufletul ei. ”Este îngrozitor, nu pot încă să cred și să mă obișnuiesc cu ideea că Mihai nu mai e în viață. E o durere care n-o să treacă niciodată, nu pot accepta ca o persoană atât de specială, cum a fost el, să nu mai fie, a lăsat un mare gol în sufletul meu. Cu Mihai am trăit cei mai frumoși ani ai vieții, ai tinereții, ne-am bucurat împreună de celebritatea lui. După divorț, nu am mai trăit ca bărbat și ca femeie, a fost însă o altă formă de iubire. Am rămas alături de el, îl voi iubi mereu, chiar și dincolo de moarte!”, a spus ea, printre lacrimi, pentru Impact.ro.

 

Mihaela și Mihai Constantinescu au rămas prieteni

Cu toate că au decis să divorțeze după 28 de ani, artistul și fostul model au decis să rămână prieteni. ”Am fost și în vacanțe împreună, cu el și cu soția lui, Simona. Până în ultima clipă a vieții lui am stat lângă el, speram într-o minune, că-și va reveni. Mihai va face mereu parte din familia mea, am fost împreună 40 de ani, la bine și la greu”, a mai spus aceasta. Simona și Mihaela au fost unite la moartea artistului, iar la parastas au împărțit pachete cu mâncare și cu haine în zile diferite. Potrivit acesteia, au împărțit mâncare la Căminul de bătrâni ”Precupeții Vechi”, din București, și i-au dus o coroană de flori la mormânt regretatului artist. Într-un interviu, Mihai Constantinescu vorbea detașat despre moarte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: