Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație este între Adrian Enache și fiica lui. Cei doi au făcut dezvăluiri neștiute

Ce relație este între Adrian Enache și fiica lui. Cei doi au făcut dezvăluiri neștiute

Ce relație este între Adrian Enache și fiica lui. Cei doi au făcut dezvăluiri neștiute

Adrian Enache și fiica lui au o relația foarte bună, chiar dacă artistul și soția lui au ales să meargă pe drumuri separate. Diana îi calcă pe urme la capitolul muzică. 

Ce relație este între Adrian Enache și fiica lui. Cei doi au făcut dezvăluiri neștiute

Adrian Enache nu se mai iubește de mult cu mama fiicei sale, însă acest lucru nu-l împiedică să aibă o relație perfectă cu Diana, fiica lui cea mare. Se pare că tânăra i-a moștenit talentul artistic, iar pentru că este singura fiică din familie, cântărețul are și câteva pretenții la capitolul: cum trebuie să fie potențialul ginere.

Artistul Adrian Enache se înțelege foarte bine cu cei doi copiii ai săi, cu Diana și David. Aceștia se înțeleg ca cei mai buni prieteni. Celebrul cântăreț a vorbit despre relația cu fiica lui la un post de televiziune. Potrivit declarațiilor acestuia, cei doi au relație tată-fiică de nota zece. De asemenea, și Diana Enache a povestit cum se înțelege cu tatăl ei. Artista își caracterizează tatăl ca fiind un om foarte modern în gândire și care se declară împlinit dacă ea este fericită, indiferent lângă cine, atât cât cât alegerea a fost făcută cu sufletul.

”Suntem foarte apropiați, este fratele meu mai mare, este tata, vorbesc totul cu el, suntem transparenți și ne-a ajutat mereu chestia asta. Ne înțelegem foarte bine. Tata zice că dacă eu sunt fericită și dacă aleg cu sufletul, nu pe interes cum se face în ziua de azi, el e mulțumit. Dacă eu zâmbesc, el e bine. Nu pune presiune pe mine, mai mult pe libertate. Vrea ca iubitul meu să semene cu el, să fie frumos, să facă sport și să-i placă viața”, a declarat Diana Enache la Antena Stars.

Adrian Enache este mândru că ambii copii îl moștenesc

De cealaltă parte, Adrian Enache a ținut să precizeze că are tot ce și-a dorit, poate chiar mai mult. Și asta pentru că ambii copii s-au realizat, îi calcă pe urme, dar și pentru că, deși este o diferență de vârstă între ei, se înțeleg de minune.

Cât despre viitorul ginere, Enache nu are prea multe de spus, însă vrea ca bărbatul care îi va cuceri fiica iremediabil, fie că vorbim de actualul iubit sau nu, să îi semene lui din multe puncte de vedere.

”Eu vreau să fie un om sănătos, minte sănătoasă și corp sănătos (nr. soțul Dianei). Mi-am dorit ca și copilașii mei să fie împreună și sunt, nu-mi pot dori ceva mai mult. David e în lumea filmului, Diana cântă, e bine. Diana e foarte matură față de vârsta pe care o are”, a spus și Adrian Enache la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: