Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație există între Andreea Bălan și Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea: „Nu aș fi vrut să le înșire”

Ce relație există între Andreea Bălan și Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea: „Nu aș fi vrut să le înșire”

GALERIE FOTO (2) Relația dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub

Andreea Bălan a spus adevărul despre relația pe care o are în acest moment cu Viviana Sposub. Jurata de la „Te cunosc de undeva” nu s-a mai ascuns și-a deschis sufletul în fața tuturor. Iată ce rol joacă George Burcea în acest moment.

Unul dintre cele mai mari scandaluri din România a fost cel dintre George Burcea și Andreea Bălan, după ce bărbatul a fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise. Cei doi au ajuns să se despartă, iar actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, o adevărată divă din România.

Cum se înțeleg în prezent Andreea Bălan și Viviana Sposub

Scandalurile și problemele cauzate de divorțul cântăreței și al actorului a avut și victime colaterale, una dintre ele fiind chiar Viviana Sposub. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” s-a văzut nevoită să se apere în nenumărate momente, dar acum lucrurile par că s-au schimbat.

Se pare că Andreea Bălan a revenit la sentimente mai bune, după ce a văzut că Viviana și George au o relație stabilă. Toate astea s-au întâmplat de dragul celor două fetițe care par a se înțelege de minune cu partenera tatălui lor.

„E bărbatul cu care eu am doi copii. Și fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare. Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… Dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a spus Andreea Bălan despre Viviana Sposub, citează fanatik.ro.

Andreea Bălan, încântată de relația Vivianei Sposub cu fiicele sale
Andreea Bălan, încântată de relația Vivianei Sposub cu fiicele sale

Andreea Bălan, acuzată că nu își lasă fetele să își vadă tatăl

Dacă acum lucrurile par că s-au liniștit destul de mult, în urmă cu un an povestea era cu totul și cu totul alta. Andreea era acuzată de George că nu le lasă pe fetiței să îi vorbească, deoarece se afla alături de Viviana.

„Nu am înjurat pe nimeni. Minte cu nerușinare. De fiecare dată când cere să discute cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub). Și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație”, s-a apărat Andreea Bălan la momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: