Redactia.ro
Home » Știri » Ce riscă Alina Kabaeva, iubita lui Putin, dacă se întoarce la Moscova: „Este o criminală împotriva umanității”

Ce riscă Alina Kabaeva, iubita lui Putin, dacă se întoarce la Moscova: „Este o criminală împotriva umanității”

Ce riscă Alina Kabaeva, iubita lui Putin, dacă se întoarce la Moscova

Ce riscă Alina Kabaeva, iubita lui Putin, dacă se întoarce la Moscova. Vladimir Putin a ordonat atacarea Ucrainei, la data de 24 februarie. De atunci, cetățenii ucraineni trec printr-un adevărat coșmar, iar mii de vieți sunt ucise, inclusiv copii. Deși nu se cunosc prea multe detalii despre viața privată a liderului rus, se pare că acesta are o relație cu Alina Kabaeva, iar ea ar fi singura care l-ar convinge să renunțe la război.

Ce riscă Alina Kabaeva, iubita lui Putin, dacă se întoarce la Moscova: „Este o criminală împotriva umanității”

Războiul continuă în Ucraina, iar mii de vieți sunt luate în urma atacurilor sângeroase ale rușilor. Întreaga lume este alături de Ucraina și speră ca Vladimir Putin să oprească acest război dezastruos. Cu toate astea, se pare că există o singură persoană care l-ar putea convinge să oprească masacrul. Este vorba despre Alina Kabaeva, fosta gimnastă a Rusiei. Presa locală a scris că aceasta ar fi soția lui Putin, care i-ar fi dăruit acestuia patru copii. Alina Kabaeva ar fi în Elveția, iar prietenii săi i-ar fi cerut să se întoarcă în Moscova, pentru a-l convinge pe liderul de la Kremlin să pună capăt războiului din Rusia. În orice caz, Alina riscă să fie expulzată din Elveția după ce mii de activiști au semnat o petiție ca fosta gimnastă să fie expulzată din țară. „Prietenele Alinei o imploră să zboare la Putin și să-l convingă să pună capăt războiului. Se pare că nu ascultă pe nimeni, dar poate că ar putea să o asculte pe ea. Putin este înconjurat de mai multe filtre de securitate. Alina spune că nu știe dacă poate ajunge la el, și chiar dacă o face, nu știe dacă va putea să iasă din nou pentru a fi cu copiii lor’, a declarat o sursă pentru Page Six.

S-a aflat că iubita lui Vladimir Putin s-ar afla ascunsă într-o cabană privată din Elveția, alături de cei patru copii ai săi. Deși au apărut multe zvonuri legate de minori, cei doi nu au confirmat niciodată existența lor și nici relația amoroasă. Copiii s-ar fi născut în Elveția, iar toți ar avea pașapoarte elveține. Peste 50.000 de oameni au cerut ca Kabaeva și copiii lor să fie expulzați din Elveția, în urma atacului declanșat de Putin asupra Ucrainei.

Alina Kabaeva este considerată „o criminală împotriva umanității”

Alina Kabaeva este considerată de activiști ca fiind complicea lui Vladimir Putin. Mai mult, fosta gimnastă este asemănată cu soția lui Adolpf Hitler, Braun. „Ea este soția dictatorului delirant și a criminalului de război care a atacat Ucraina în ultimele săptămâni. Pentru prima dată în istoria modernă, țara dumneavoastră și-a încălcat neutralitatea, ceea ce nici măcar nu a făcut față de Germania nazistă în secolul al XX-lea, și s-a alăturat sancțiunilor împotriva lui Putin și a împrejurimilor sale. Și acum amanta lui preferată cu copiii ei se ascund în granițele statului tău!

Vrem să vă reamintim că Alina Kabaeva nu este doar o femeie care s-a pătat cu o asociere cu dictatorul rus, ci și o criminală împotriva umanității. În special, ea s-a numărat printre inițiatorii proiectului de lege, care în Rusia a fost numită „legea ticăloșilor’ sau „legea lui Dima Yakovlev’, scrie în petiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: