Redactia.ro
Home » Monden » Ce rochie a purtat Nicole Cherry la botezul fiului Larisei Udilă. O nășică extrem de stilată FOTO

Ce rochie a purtat Nicole Cherry la botezul fiului Larisei Udilă. O nășică extrem de stilată FOTO

GALERIE FOTO (7)

Larisa Udilă a avut parte de momente unice și pline de emoție ieri, când fiul său, Milan a fost creștinat. În aceeași zi micuțul a împlinit un anișor. Nașii au fost Nicole Cherry și soțul său. Iată imagini inedite cu ținutele pe care nășica le-a purtat la marele eveniment!

Nicole Cherry, o nășică extrem de stilată

Nașii micuțului Milan sunt Nicole Cherry și partenerul ei de viață, Florin Popa. Aceștia au radiat de bucurie la marele eveniment din viața Larisei Udilă și au avut o apariție sensațională.

Nicole Cherry a fost o nășică extrem de stilată, a purtat două rochii. În prima parte a evenimentului a purtat o rochie albastră, superbă, cu câteva detalii inedite!

Sursa foto: Captură ecran, InstaStory, Instagram – nicolecherry
În timpul petrecerii, Nicole Cherry a optat pentru o altă vestimentație, purtând o rochie reagră care i-a pus talia în evidență. Aceasta a postat pe Instagram mai multe storyuri din mijlocul petrecerii. Cu siguranță, nășica a făcut senzație!
Sursa foto: Captură ecran, InstaStory, Instagram – nicolecherry

Larisa Udilă, mesaj emoționant pentru micuțul Milan

Larisa Udilă, mesaj emoționant pentru micuțul Milan, cu ocazia aniversării:

„Cine spunea ca un copil iti aduce lumina in viata, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimba viata oamenilor, pana nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. In momentul in care tu, iubirea mea infinita, ai aparut … totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele si grijile se rezuma la tine.Scriu degeaba acest text pentru ca oricat m-as strădui sa explic ce simt, este imposibil sa încapă ceva atat de puternic in niste cuvinte banale. As muri pentru tine oricand si vreau sa iti multumesc ca ne-ai aratat ce inseamna fericirea. Un simplu zambet de-al tau imi vindeca orice rana. La multi ani, Milan! Mama ta isi doreste sa fii sanatatos si sa te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajuta sa faci fata oricarei situatii din viață ta. Te iubesc!”, a scris Larisa Udilă pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram – nicolecherry
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: