Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de Americanu’ din La Bloc. Emil Mitrache a fost operat pe cord deschis: „Ăsta este criminalul tăcut…”

Ce s-a ales de Americanu’ din La Bloc. Emil Mitrache a fost operat pe cord deschis: „Ăsta este criminalul tăcut…”

Ce s-a ales de Americanu' din La bloc. Emil Mitrache a fost operat pe cord deschis: "Ăsta este criminalul tăcut..."

Emil Mitrache, aka Americanu’ din celebra comedie La Bloc, a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori. A dispărut din lumina reflectoarelor de când a luat sfârșit proiectul care l-a făcut celebru, dar de curând a apărut într-un podcast unde a făcut dezvăluiri incendiare. Află totul despre viața lui de acum, dar și despre cea mai grea experiență a vieții: o operație pe cord deschis.

Americanu’, despre cea mai grea experiență a vieții

Emil Mitrache, cunoscut ca Americanu’, s-a confruntat cu multe greutăți de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Acesta a recunoscut că viața lui s-a schimbat după ce a renunțat la celebritate, dar nu se plânge și spune că se descurcă, deși ar reveni oricând la vechiul stil de viață, dacă s-ar ivi ocazia.

Cel mai greu, însă, a fost să treacă de problemele de sănătate. După ce a mers la medic, a aflat că are o aortă mărită și a durat ceva până a luat decizia de a se opera. Deși nu avea banii necesari pentru a face intervenția, a avut noroc că unii dintre prietenii lui s-a oferit să plătească și l-a salvat. Aorta se putea rupe în orice moment, ceea ce ar fi putut fi fatal, dar norocul a fost de partea lui și acum este în afara oricărui pericol.

„Am avut o intervenție pe cord deschis. Fac acum un an. Și dacă nu descopeream întâmplător, nu mai stăteam de vorbă la ora asta. Am descoperit întâmplător, da. Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize. Nu aveam nimic. Ăsta este criminalul tăcut.. Nu te doare… Decât se rupe și într-un minut ai murit. Am o clinică lângă mine, m-am dus. Vă recomand să mergeți să la un medic cardiolog chirurg.. Am făcut CT-ul, mi-a ieșit, e măricică (58-60). În două luni se mărise cam 7-8 mm. Păi de la 10.000-12.000 de euro ( n.r.- costă operația). Mi-a salvat viața un prieten de-al meu, mi-a zis: „Du-te, îți plătesc eu!”. A durat operația aproape 8 ore, numai până îți face legăturile să-ți schimbe circulația sângelului printr-un aparat…„, a declarat Emil Mitache, la podcastul La Măruță.

Câți bani câștiga Americanu’ în vremurile de succes

Americanu’ a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai anilor 2000 în România datorită rolului din serial. Mulți s-au întrebat, însă, ce sume încasa pe vremea când juca la ProTV și se gândesc că este vorba despre sume la care mulți doar visează.

Actorul a vorbit deschis, în urmă cu ceva timp, despre cât câștiga în vremurile bune. Emil Mitrache a mărturisit că nu putea fi vorba despre o sumă prea mare, având în vedere faptul că filmau câteodată și 12 sau 15 ore pe zi și era un job foarte solicitant, care implica multă muncă.

„Nu prea ne plăteau bine, era decent la cât munceam. Noi începeam la ora 9 dimineața în fiecare zi și terminam la 21:00, dar noi băgam până la 23-00, chiar 01:00 noaptea și după ne duceam acasă și la 9 dimineața să fim înapoi, trei luni zi de zi.

Cam 250 de dolari la cursul ProTV, nu la cursul BNR, adică, puțin mai jos. Erau 250 de dolari pe episod, noi făceam 2 episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână.”, a declarat actorul Emil Mitrache.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: