Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Americanu’ din La Bloc? Ce s-a ales de el

Îți amintești de Americanu’ din La Bloc? Ce s-a ales de el

Americanu din La Bloc

Americanu’ din serialul La Bloc era unul dintre cele mai îndrăgite personaje. Publicul îl simpatiza pentru umorul său, replicile tăioase cu Popa (valetul lui) dar și pentru felul cum cucerea multe femei. Emil Mitrache pe numele real are o altă viață în prezent.

Îți amintești de Americanu’ din La Bloc? Ce s-a ales de el

Serialul La Bloc a cucerit inimile românilor pe perioada difuzării. Mulți actori acum au o altă viață. În timp ce unii continuă cu teatrul (Dana Rogoz de exemplu), alții au renunțat la ceea ce i-a consacrat. Este și cazul personajului  Americanu’, pe numele real Emil Mitrache.

Emil Mitrache are în prezent 56 de ani și după terminarea La Bloc a încercat mai multe meserii precum patron de pizzerie, șofer de taxi, iar în momentul de față este ghid turistic. Dacă ar putea, spune că s-ar întoarce și ”mâine” în televiziune, doar că nu mai este căutat.

Americanu din La Bloc: "Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?"

 “Fac peste trei săptămâni 56 de ani. Bine, știu că n-arăt, dar asta e. Am făcut și sport. Am profesat în mecanică, am fost ultima generație care am prins repartiția. Acum sunt ghid turistic. Mai întâi am avut copii și pe urmă m-am căsătorit. Aș lucra și maine în televiziune. Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam. Știi cum e, părăsești competiția și nu te mai caută nimeni”, a mărturisit Americanu’ din „La Bloc” la „Teo Show” (Kanal D).

Emil Mitrache despre problemele lui financiare

S-a tot scris, de-a lungul timpului, despre problemele financiare ale actorului, iar în privința acestora, a spus: “M-a șocat… uluitor, ce-a ajuns Americanu! Știi ce mă doare? Că astea rămân. Și poate vede cineva, un angajator, de 14 ani se scrie că am probleme financiare, îți dai seama că se întreabă: <Ăsta de 14 ani are numai probleme financiare? Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?>”, a mai explicat actorul, la Kanal D.

Emil Mitrache a jucat timp de 13 sezoane, adică toate, în serialul La Bloc. După terminarea filmărilor, Emil a jucat, alături de Dragoş Moştenescu (fostul Costel) în serialul „Gaşca” de la Kanal D, dar și în serialul„Nimeni nu-i perfect”,de la Prima TV. Emil Mitrache se bucură, de altfel, de o căsnicie solidă, din care au rezultat doi băieţi, de 12 şi 10 ani, Teodor şi Edi. În ultima perioadă, Emil Mitrache a mai intrat în atenția publicului, după ce a cerut concendiu de paternitate, fiind primul artits care a solicitat acest drept.

Totodată, deși s-au terminat filmările pentru La Bloc, serialul este în continuare difuzat pe Pro Cinema. Emil Mitrache primește bani din drepturile de autor, dar nu suficienți.

”Primesc bani din drepturi de autor, însă nu suficienți pe cât ar trebui, chiar am avut și o discuție cu cei de acolo în legătură cu plata lor. Pot să zic că mi-am luat gândul și speranța din banii din drepturile de autor”, a mai precizat actorul într-un alt interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: