Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fetele de la Cheeky Girls de când au dispărut din showbiz? Gemenele s-ar fi îmbolnăvit

Ce s-a ales de fetele de la Cheeky Girls de când au dispărut din showbiz? Gemenele s-ar fi îmbolnăvit

Cheeky Girls

Gemele de la Cheeky Girls au conoscut succesul de pe o zi pe alta, iar acest lucru a avut un efect major asupra vieții și sănătății lor.

Ce fac acum gemenele din trupa Cheeky Girls

Au trecut ani buni de când Monica și Gabriela Irimia, cunoscute mai degrabă sub denumirea de Cheeky Girls, au cunoscut succesul. Totuși, piesa lor, „Cheeky Song (Touch my bum)” a fost singurul lor succes, care le-a adus un milion de lire sterline. După aceea, toate încercările de a scoate piese care să prindă la public au eșuat, astfel că cele două nu au avut de ales decât să se reprofileze. Astfel, Gabriela a urmat trei cursuri de cosmetică, în timp ce Monica se ocupă de vânzare automobilelor.

Succesul din anii 2000 nu a trecut, din păcate, fără sacrificii sau urmări. Astfel, fetele declarau că erau complet singure și se luptau cu depresia.

“La un an de la lansarea piesei The Cheeky Song a fost o nebunie totală. Am câștigat un premiu la National Music Awards, apoi am mers în Filipine, Tailanda, Japonia. Dar asta ne-a acaparat toată viața. Nu aveam timp de nimic și nu avem niciun prieten. Eram singure, deși cântam în fața a 100.000 de oameni”, a spus Gabriela de la Cheeky Girls în The Guardian.

De aici, a fost doar un pas de a deveni obsedate de felul în care arătau și au devenit anorexice.

„Purtam haine largi şi îi făceam pe toţi să creadă că mâncăm. Am devenit competitive una cu cealaltă, reuşeam să ascundem totul foarte bine. Odată ce te întâlneşti cu această problemă, ea va rămâne mereu cu tine, dar acum o controlăm complet, ne este mult mai bine acum“, a spus Monica.

„Am pierdut controlul, am devenit obsedate de ceea ce mâncam și de gimnastică. Am devenit anorexice. Apoi casa noastră de producție a dat faliment”, a spus artista.

Fetele de la Cheeky Girl, probleme grave de sănătate

După ce casa lor de producție a dat faliment, ele au început să aibă probleme cu banii: “Au bătut la ușă și ne-au cerut 50.000 de lire (…) Toată lumea credea că suntem milionare și își imagina că ducem o viață fabuloasă. Dar realitatea era foarte diferită”, a mai spus aceasta.

O altă problemă cu care se confruntau membrele trupei a fost cu memoria lor.

“Avem probleme cu memoria – ne uitam la niste poze de când călătoream prin Europa și mă întrebam daca chiar am fost acolo. Nu îmi aduc aminte, pentru că eram bolnavă în acea perioadă”, spunea Gabriela.

Viața gemenelor Cheeky Girls socială era, practic, inexistentă, iar acest lucru a dus la dezvoltarea depresiei.

„Atunci lucram foarte mult, uneori 24 din 24, eram mereu pe drum și nu aveam niciun fel de viață socială. Succesul ne-a luat pe nepregătite și ne-am trezit, de pe o zi pe alta, că eram controlate în totalitate de casa noastră de discuri. Mama era impresarul nostru și încerca să aibă grijă cât mai bine de noi, dar nu îi reușea tot timpul. […] Am ajuns să muncim tot timpul și așa s-a ajuns la depresie”, povestea Monica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: