Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de fiica lui Dem Rădulescu? Irina povestește cum se comporta actorul acasă, de fapt

Ce s-a ales de fiica lui Dem Rădulescu? Irina povestește cum se comporta actorul acasă, de fapt

Ce s-a ales de fiica lui Dem Rădulescu_

Pe 17 septembrie se împlinesc 20 de ani de la moartea actorului Dem Rădulescu, motiv pentru care fiica sa, Irina Rădulescu a vorbit în exclusivitate despre tatăl său. Fiica actorului a povestit cum era acesta ca tată și ca soț, și cum a rămas  în memoria românilor.

Ce s-a ales de fiica lui Dem Rădulescu? Irina povestește cum se comporta actorul acasă, de fapt

Dem Rădulescu a fost un actor genial al României. Pe 17 septembrie, actorul avea să părăsească pentru totdeauna scena vieții, lăsându-și familia și fanii complet îndurerați. Fiica sa, Irina Rădulescu a povestit în urmă cu câteva zile în cadrul emisiuniunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea despre tatăl ei.

Aceasta a urmat aceeași carieră ca și părinții ei, deși susține că nu a fost niciodată presată de către aceștia să urmeze această meserie.

Nu e un moment trist, e un moment binecuvântat că după 20 de ani încă este lume care când aude de el se uită la mine ca la Sfintele moaşte, deşi eu n-am niciun merit, şi este cea mai mare binecuvântare că acest om a lăsat ceva în urma lui‘, a mărturisit fiica lui Dem Rădulescu la Antena3.

Cum era Dem Rădulescu ca tată și ca soț?

Irina Rădulescu a povestit că regretatul actor era bucuros când era împreună cu ea și cu mama ei.” El în afară de meserie şi de noi nu avea nevoie de nimic altceva. Se bucura cu noi. Era atât de fericit şi de împlinit în momentele cu noi(…). Un om extraordinar de sensibil‘, a spus fiica lui Dem Rădulescu.

Chiar dacă era fiica lui Dem Rădulescu și a Adrianei Schiopu, aceasta susține că nu s-a simțit niciodată nedreptățită și a fost întotdeaua mândră de faptul că cei doi sunt părinții ei.

Dem Rădulescu s-a născut la Râmnicu Vâlcea, iar la vârsta de 22 de ani a ajuns cu trenul împreună cu o trupă de actori la București. Totodată, acesta a mers împreună cu Maria Tănase, moment în care a văzut primul său spectacol Gioconda iubește, care i-a schimbat viața.

După ce a terminat Facultatea de Teatru a fost transferat automat la Teatrul Național unde a avut ocazia să joace alături de mari actori și să fie îndrumat de aceștia.

Astfel, din 1955 a devenit profesor de actorie la Facultatea de Actorie unde a îndrumat și a format generații de actori. Actorul a fost căsătorit cu Paula Rădulescu, actriță la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, după care s-a căsătorit cu Adriana Șchiopu, cu care are o fiică, pe Irina Rădulescu.

Pe 17 septembrie 2000, după ce a ajuns împreună cu familia la casa pe care o deținea în Câmpina, s-a uitat în sus după care s-a prăbușit, fiind răpus de un infarct catastrofal. Actorul avea 69 de ani când a murit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: