Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fiul părăsit al lui Florin Busuioc? Prezentatorul recunoaște marea greșeală: „Sunt părintele care n-a existat”

Ce s-a ales de fiul părăsit al lui Florin Busuioc? Prezentatorul recunoaște marea greșeală: „Sunt părintele care n-a existat”

Florin Busuioc

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, însă chiar dacă se ascunde după o dispoziție bună de fiecare dată, acesta se luptă cu o dramă interioră despre care a vorbit foarte puțin. 

Care este relația dintre Florin Busuioc și fiul său părăsit

Puțin știu că Florin Busuioc, sau Busu, așa cum mulți îl știu pe prezentator, și-a părăsit propriul copil în urmă cu 12 ani. Acesta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie din Târgu Mureș șa începutul anului 1991 și a făcut un copil. Însă după ce s-a mutat la București și a început să petreacă cât mai mult timp departe de familie, hotărând ulterior să-și părăsească soția și copilul.

De 12 ani Florin Busuioc nu și-a mai văzut fiul, iar relația dintre cei doi este una rece și plină de replici acide din partea fiului părăsit. ”Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea, încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, a povestit prezentatorul.

Cei doi nu comunică deloc, singurul moment când Florin Busuioc a primit un mesaj de la fiul său a fost atunci când a făcut infarct. Băiatul i-a urat însănătoșire grabnică foarte sec și nu părea foarte afectat de starea acestuia de sănătate. ”Am aflat, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoşire grabnică!, a fost mesajul laconic al tânărului, scrie viva.ro.

Busu: „Mă simt vinovat, foarte vinovat, dar nu regret”

Când era pe patul de spital şi se zbătea în viaţă şi moarte, din cauza acelui infarct, i-a trimis un mesaj băiatului, prin care îşi cerea iertare.

„În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamț și am făcut o familie acolo, n-aș fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Și mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc.

Florin Busuioc Jr. nu și-a iertat tatăl

Fiul lui Florin Busuioc nu a trecut peste fapta tatălui său și nu a uitat că l-a părăsit când avea cea mai mare nevoie de o prezență masculină. Acesta a scos o piesă în care vorbește despre rănile pe care i le-a lăsat tatăl său, iar versurile sunt pline de ură.

„Asta e lumea mea/ E conturată prin durere/ Se putea evita/ Atâta timp cât și ție îți pasă. Se poate repara doar dacă vom încerca. Nu am întrebări, așa cum te-ai aștepta/ Știu, te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița/ Ai crezut că timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu ești de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?’. Finalul piesei este cât se poate de dur și Florin Jr. îi aduce o acuzație gravă tatălui său: De ce să nu-i faci pe plac lui bunicu? / Lumea-i mică și se zice,/ Că omu chiar voia să mă cunoască în ultima lui clipă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: