Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Florin Grozea de la Hi-Q? Din ce face bani în prezent

Ce s-a ales de Florin Grozea de la Hi-Q? Din ce face bani în prezent

GALERIE FOTO (2)

Florin Grozea de la Hi-Q s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. El s-a lăsat de muzică și are o nouă ocupație acum.

Ce s-a ales de Florin Grozea de la Hi-Q

În urmă cu mulți ani, Florin Grozea făcea furori cu trupa din care făcea parte, Hi-Q. Vremurile s-au schimbat, la fel și Florin Grozea. El s-a transformat atât fizic, cât și din punct de vedere profesional. Fostul cântăreț are acum o altă carieră.

Florin Grozea a fost invitat în cadrul emisiunii iLikeIT unde a vorbit despre un studiu care va analiza influncerii din România, de pe Instagram. Studiul va evolua și urmăritorii falși de pe rețeau de socializare.

”E clar că piața influencerilor din România e aliniată la ce se întâmplă în Europa și Statele Unite, în general în America de Nord, așa încât, pe lângă lucrurile cu care ne putem lăuda, avem și provocări. Și anume, una dintre provocările cele mai mari în momentul de față în social media este acest fenomen de fake followers, de fake influencers – în limba română, de urmăritori falși – care practic strică toate statisticile și cumva ne duc în direcția de fraudă. Dacă este vorba de influencers care vor să lucreze cu branduri, cu companii, mulți dintre ei și-au dat seama că pot să-și umfle audiențele pentru a părea mai interesanți în fața companiilor”, a spus Florin Groza la celebra emisiune.

iLikeIT. Ce sunt influencerii și câți bani fac în România, cu ajutorul rețelelor sociale - Stirileprotv.ro

Florin Grozea a mai precizat că studiul îi va viza în special pe cei care au între 1000 și 5000 de urmăritori.

”Vorbim despre nano influenceri, adică acei creatori care au între 1000 și 5000 de urmăritori. La ei, se vede și în grafic, engagement rate, adică cât de apopiați sunt oamenii de acești influenceri, engagement rate este cel mai mare și chiar este mai mare decât media în social media din restul lumii. De ce se întâmplă asta?, a mai explicat Florin Grozea la iLikeIT.

Cine este soția lui Florin Grozea. A lucrat cu Mirela Vaida

Florin Grozea este căsătorit din 2011 cu Ioana, care are 30 de ani. Ei au doi copii împreună Sasha și Raul. Ioana a încercat să lucreze și în televiziune, la Acces Direct, însă și-a dat seama că nu este drumul ei în viață. De altfel, Ioana a urmat și cursuri de actorie care au ajutat-o să joace în ”Lecții de viață”, într-o piesă de teatru, dar și să facă câteva reclame.

”În 2017 m-am apucat de cursul de actorie al lui Dragoş Bucur, a durat vreo şapte luni. A fost foarte frumos, am învăţat foarte multe lucruri noi, foarte multe şi legate de dezvoltarea personală. Am jucat într-un serial, apoi într-o piesă de teatru, am început să fac reclame. Au început să se aşeze lucrurile în direcţia asta. Serialul a fost difuzat de Pro TV şi se numeşte „Lecţii de viaţă”. Îmi place drumul ăsta, e frumos. Am lucrat vreo trei luni şi în televiziune, la Antena 1, dar mi-am dat seama că nu este ceva ce mi se potriveşte. Am lucrat la Acces Direct. Oamenii sunt foarte OK, încă mai păstrăm legătura, dar, pur şi simplu, nu m-am regăsit în acel context”, a declarat Ioana Grozea pentru okmagazine.ro.
Ce familie frumoasă are Florin Grozea! A renunţat la muzică pentru cei dragi | Click

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: