Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă fostul solist al trupei Hi-Q

Cu ce se ocupă fostul solist al trupei Hi-Q

Mihai Sturzu, fostul solist al trupei Hi-Q a trecut de la cariera muzicală, apoi la cea politică, din care s-a retras la scurt timp. 

 

Cu ce se ocupă acum fostul solist

 

Timp de 18 ani, Mihai Sturzu a înregistrat trupa Hi-Q. ”Exact în ziua în care trupa a împlinit 18 ani, adică pe 29 iulie 2014, am zis gata, e momentul să ne oprim, ne-am strâns mâna. Pur şi simplu, ne-am dat seama că nu mai putem aloca atâta timp şi energie trupei cât ar fi fost nevoie. Pentru că, să ai o trupă de muzică este un job full time”, povesteşte Mihai Sturzu.

Fostul solist a intrat în politică pentru scurt timp. din care s-a retars de altfel.

Mihai Sturzu este acum pilot și se dedică acestei profesii. „Profesional, sunt foarte concentrat pe aviație. Sună egoist, știu, dar zbor în primul rând pentru că zborul mă face fericit. În plus, mereu înveți, mereu progresezi, în fiecare zi ești un pilot mai bun”, a mărturisit Mihai Sturzu.

Fostul pilot speră ca în câțiva ani să devină comandant de Airbus A320/A321. Cât despre planurile de viitor, ,,vom trăi și vom vedea”, a spus Mihai Sturzu pentru Viva.

Fostul solist nu regretă că a ales să devină pilot. „Nu am regretat niciodată că am devenit pilot. Iar momentele mai dificile în niciun caz nu te fac să regreți, ci dimpotrivă. Te pun în situația în care să-ți folosești la maximum capacitățile de pilot. Capacitățile de membru al unui echipaj, să îți exersezi ceea ce se numesc soft skills: workload management, situational awareness, CRM, decision making”, a mai spus Mihai Sturzu.

 

Ce l-a determinat să aleagă noua profesie

 

Mihai Sturzu a vorbit despre  ceea ce l-a determinat să aleagă această profesie. „Povestea e lungă. Eu mi-am petrecut mare parte din copilărie în comunism (aveam 10 ani la Revoluție), așa că am crescut într-o țară din care nu aveam voie să ieșim”, a mai spus fostul solist în cadrul interviului.

Loading...