Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică? Impactul profund al pierderii tatălui său: „Cel mai greu moment din viața mea”

Ce s-a ales de Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică? Impactul profund al pierderii tatălui său: „Cel mai greu moment din viața mea”

Florin Vasilică, interpretul de muzică populară, își împărtășește amintirile din copilăria sa tumultuoasă, petrecută în mare parte pe străzile din Alexandria alături de prietenii săi. Cu toate acestea, artistul mărturisește că cea mai mare încercare din viața sa a fost pierderea tatălui său celebru, care a fost întotdeauna un sprijin pentru el în fața oricărei necazuri. Iată detaliile!

Ce s-a ales de Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică

Florin Vasilică a dezvăluit cum a petrecut copilăria, înconjurat de grupuri de prieteni în străzile din Alexandria și cum a învățat lecții importante în timp ce se juca cu băieții pe maidan. Ca orice copil, el a împărțit timpul între școală, repetițiile la ansamblul condus de tatăl său, Liviu Vasilică, și participarea la diverse emisiuni și evenimente alături de acesta. Pe lângă aceste activități, Florin a practicat și baschetul și karate-ul.

Cu privire la frații săi, Florin Vasilică afirmă că i-a cunoscut când era deja aproape adolescent. Fratele și sora lui erau mai mari și proveneau din prima căsătorie a tatălui său.

„Cu sora cea mică, cea cu care am crescut de când ne-am născut, trebuie să recunosc că ne mai și băteam, ne mai și certam, ca între frați așa. Cel mai aproape de mine sufletește o simt pe Tana, sora mea cea mare, sora din prima căsătorie a lui tata. Deși este plecată în America simt eu așa că între noi este o legătură mult mai specială și că ne înțelegem foarte bine”, a povestit artistul, pentru Fanatik.ro.

Florin Vasilică: „M-a format exact așa cum și-a dorit el”

În legătură cu relația lui Florin Vasilică cu mama sa, acesta menționează că au reușit să rezolve diferențele și să comunice normal în prezent. Cu toate acestea, din moștenirea lăsată de tatăl său familiei, el nu a primit nimic până în acest moment

„Amintiri frumoase sunt extrem de multe. Probabil cel mai important lucru este ceea ce m-a învățat el. M-a învățat treptat, fără să mă forțeze, să îmbrățișez o carieră artistică. M-a ținut lângă el astfel încât să deprind din dedesubturile acestei profesii, m-a format exact așa cum și-a dorit el încât să știu ce am de făcut după ce el nu va mai fi. Și iată că Grupul Teleormanul are în prezent 35 de ani de activitate atestată, dintre care 17 ani sub conducerea tatălui meu și 18 ani sub conducerea mea”, a mai declarat Florin Vasilică.

Florin Vasilică, relație specială cu tatăl său

Muzicianul a dobândit abilități în a-și câștiga proprii bani încă din copilărie, chiar dacă era încă tânăr și neexperimentat. Totuși, a beneficiat de sprijinulregretatului său tată:

„Cred că primii bani i-am câștigat când am început efectiv să particip la evenimente private cu tata sau spectacole cu buget, asta undeva prin clasa a 3-a. Nu mai știu pe ce i-am cheltuit pentru că oricum îi ceream și separat lui tata să-mi mai dea bani ca să-mi iau ceea ce-mi doream. La un moment dat am început ca, majoritatea banilor pe care-i făceam, să îi investesc în dispozitive pentru calculator și în sunet”, a continuat artistul, pentru sursa menționată mai sus.

Florin Vasilică: „Îmi pierdusem cel mai mare sprijin pe care îl aveam”

Pierderea tatălui său a reprezentat, fără îndoială, cel mai dureros moment din viața lui Florin Vasilică. El considera că tatăl său era cel mai mare sprijin al său, mereu alături de el și îi dădea încredere că poate reuși în orice își propune. Moartea tatălui său a generat în el un sentiment puternic de nedreptate, atât față de familie, cât și față de cei apropiați și chiar colegii de breaslă ai tatălui său, care, în opinia sa, nu au avut un comportament corespunzător după plecarea acestuia în neființă.

În ceea ce privește problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat în trecut, cântărețul de muzică populară menționează că reușește să le țină sub control prin efectuarea regulată a analizelor medicale. Prin această abordare, el caută mereu cea mai bună metodă de rezolvare a acestor probleme.

„Pe lângă durerea enormă pe care am simțit-o știam și că îmi pierdusem cel mai mare sprijin pe care îl aveam. atunci când l-am pierdut pe tata am fost cel mai dezamăgit. Eram dat la o parte de peste tot din ceea ce reprezentase tata, eram scos din toate încasările pe care le genera tata în urmă drepturilor de autor deși eram moștenitor direct cu acte. Iar dorința lui înainte de a muri a fost cu totul alta și a exprimat-o în fața întregii familii, eram atacat direct de ansamblul lui. Eram, la 21 de ani, în fața unor lucruri pe care tata le anticipase cumva, dar nu cred că el și-a închipui vreodată că vor fi la un așa nivel de agresivitate. Dar am avut soția lângă mine și împreună am reușit să ne remontăm, să începem să supraviețuim 100% pe cont-propriu și să ne creștem copilul. M-am angajat la un ansamblu la Sibiu și mi-am luat viața în piept cu totul”, a mai mărturisit cu dezamăgire, Florin.

Sursa foto: monitoruldevrancea.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: