Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fosta soție a lui Adrian Mutu! Iată cum arată acum Consuelo Matos

Ce s-a ales de fosta soție a lui Adrian Mutu! Iată cum arată acum Consuelo Matos

GALERIE FOTO (4) Ce s-a ales de fosta soție a lui Adrian Mutu! Iată cum arată acum Consuelo Matos

Ce s-a ales de fosta soție a lui Adrian Mutu! Consuelo Matos a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Ce s-a ales de fosta soție a lui Adrian Mutu! Iată cum arată acum Consuelo Matos

În vârstă de 48 de ani, Consuelo Matos Gomez, originară din Republica Dominicană, a fost căsătorită cu Adrian Mutu timp de opt ani, între 2005 și 2013. Aceștia au împreună doi copii, pe Maya și pe Adriana. Din punct de vedere legal, divorţul nu era recunoscut şi în România, astfel că, separarea oficială a celor doi a fost recunoscută abia în iarna lui 2017.

După pronunțarea divorțului, cea care mai demult a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume, a intrat într-un „con de umbră”. După divorțul răsunător de Adrian Mutu, aceasta a ales să revină la numele ei de fată, Matos Gomez, iar custodia fetelor i-a fost dată brunetei. După ce au ales să se separe, bruneta a ales să nu se mai afișeze atât de mult în public sau pe rețelele de socializare. De asemenea, Consuelo Matos a bifat și apariții în două filme, potrivit PROSPORT.ro, fiind vorba despre „Desperado” și „El Mariachi”.

Adrian Mutu s-a schimbat pentru fosta soție, Consuelo Matos Gomez

Consuelo Matos Gomez a ales să se întoarcă în Republica Dominicană, locul ei natal, acolo unde își crește fetele. Cele două fetițe ale lui Adrian Mutu sunt mari acum.

“M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie.

Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe whatsapp. Chiar râdeam cu soţia, pentru că, fiind pe fusuri orare diferite, m-am trezit într-o dimineaţă cu 494 de mesaje pe Whatsapp. Numai din grupul cu Mario, Adriana şi Maya”, spunea Adrian Mutut într-un interviu pentru okmagazine, acordat în anul 2019. ”Atunci când copiii vin la mine, e normal ca fostele soţii s-o cunoască pe Sandra, ei stând cu ea o perioadă de timp. Sandra e o persoană serioasă şi responsabilă. Şi e firesc ca ele să îşi dorească să vadă ce fel de persoană e ea”, declara Adrian Mutu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: