Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Maria Dinulescu? Actrița a dispărut din lumina reflectoarelor

Ce s-a ales de Maria Dinulescu? Actrița a dispărut din lumina reflectoarelor

Maria Dinulescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe de pe micile ecrane în urmă cu 10 ani. 

 

Cu ce se ocupă acum fosta actriță?

 

Maria Dinulescu făcea furori prin aparițiile sale în urmă cu 10 ani. Frumoasa brunetă a dispărut, însă, din lumina reflectoarelor.

Talentata actriță, devenită celebră prin filmul neterminat al regretatului Cristian Nemescu, ‘California Dreamin’’, a creat de-a lungul timpului diverse controverse prin  relațiile sale cu bărbați celebri, precum Codin Maticiuc.

Actrița a părăsit țara în 2014 și a decis să își urmeze visul în Țara Tuturor Posibilităților.

Actrița a locuit în Los Angeles și în New York, unde, deși a încercat, nu a găsit roluri pe placul său.  ,,În America aveam accent și nu puteam să joc decât prostituate și spioni. Astea sunt roluri foarte mici, mor la începutul filmului, nu înseamnă carieră, nu înseamnă bani…M-am gândit unde accentul meu, proveniența mea au mai multă valoare‘, a declarat Maria Dinulescu în urmă cu ceva timp.

Frumoasa actriță nu a rămas în America, dar nici în România. Deși aici a cunsocut celebritatea și ar fi putut avea o carieră de invidiat, Maria Dinulescu s-a stabilit în Amsterdam, unde s-a apucat de regie de film.

 

Cine este Maria Dinulescu?

 

 

Numele Mariei Dinulescu era pe buzele tuturor după ce scurtmetrajul „Trafic”, regizat de Cătălin Mitulescu, a câștigat Palme d’Or-ul la festivalul de film de la Cannes. La scurt timp a apărut „Poveste de la scara C”, unde actrița a jucat cu o dezinvoltură fenomenală, lucru ce a consacrat-o. La ceva timp Maria ajunge la Cannes cu mega-succesul „California Dreamin’”.

Actrița a jucat în peste 40 de lungmetraje, scurtmetraje, videoclipuri și reclame care au transformat-o în una dintre cele mai apreciate actrițe din România.

Era una dintre actrițele cele mai bune și căutate din industrie. Datorită talentului ei reușea să construiască niște personaje speciale și să dea viață multor povești.

Maria Dinulescu a  fost apreciată și dorită de mulți bărbați și a frânt multe inimi când a hotărât să plece din țară.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: