Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de „Strâmba lui Dodel”? Și-a schimbat viața radical după ce a fost condamnată

Ce s-a ales de „Strâmba lui Dodel”? Și-a schimbat viața radical după ce a fost condamnată

diana guresoaie

Diana Gureșoaie, cunoscută pentru relația ei cu fotbalistul Cristian Tănase, încă duce o viață de lux, chiar și după despărțirea de celebrul jucător de fotbal. Iată ce mai face aceasta, după ce a fost acuzată într-un dosar de prostituție.

Cu ce se ocupă acum „strâmba lui Dodel”

Diana Gureșoaie are mulți bani în conturi, motiv pentru care își permite să conducă bolizi de lux. Ultima sa achiziție este un Mercedes-Benz cu care s-a lăudat pe rețelele de socializare.

Își permite acest stil de viață pentru că a fost hostess mai mulți ani de zile în Dubai, dar și în Miami. Totuși, sursa banilor pe care îi deține Diana Gureșoaie nu este cunoscută exact. Ea are mai multe contracte cu case de modă, dar în același timp a fost acuzată că era în conducerea unei rețele de prostituție.

Astfel, Diana Gureșoaie a devenit o persoană de interes în dosarul „Prostituate de lux”. Ea a primit doi ani de închisoare cu suspendare în această speță a Poliției Române.

Diana Gureșoaie, acuzată într-un dosar de prostituție

În 2010, Diana Gureșoaie a avut o relație cu fotbalistul Cristian Tănase, care la acea vreme activa la Steaua București. Ea a primit atunci porecla de „strâmba lui Dodel” pentru că făcea mereu fețe caraghioase mereu în fața camerelor de filmat și a paparazzilor.

De atunci, ea a evoluat mult și situația ei financiară s-a îmbunătățit mult. În 2013, ea a părăsit România și a plecat în Emiratele Arabe Unite, unde a lucrat ca hostess. Potrivit spuselor ei, acolo câștiga dublu față de în țară.

Doi ani mai târziu, ea a fost luată în vizor de polițiști, după ce s-a descoperit că are legături cu o rețea de prostituție. Diana Gureșoaie a fost bănuită că a fost principala furnizoare de prostituate de lux pentru diverși bărbați cu bani. Ioan Niculae este unul dintre oamenii de afaceri ce apelau frecvent la serviciile Dianei  Gureșoaie, după cum reiese chiar din interceptări.

Etichete: