Redactia.ro
Home » Știri » Copia perfectă. O româncă și-a întâlnit sosia în Dubai, la 3.400 de kilometri depărtare de casă

Copia perfectă. O româncă și-a întâlnit sosia în Dubai, la 3.400 de kilometri depărtare de casă

GALERIE FOTO (2) sosia din Dubai

O descoperire accidentală, pe internet, în urmă cu doi ani, a dus la o frumoasă prietenie între Bianca și Lana, o tânără din Buzău și o tânără palestiniano-siriancă, stabilită în Dubai. Născute și crescute în culturi diferite, cele două tinere seamănă ca două picături de apă. Când sunt una lângă alta, acestea sunt greu de deosebit chiar și de apropiații lor. Ochii, părul, chiar şi zâmbetul, par a fi trase la indigo.

Întâlnire accidentală pe internet

Cea care a descoperit asemănarea este tânăra româncă, ai cărei prieteni i-au trimis un tutorial de machiaj în care apărea sosia ei din Asia. Cuprinsă de curiozitatea de a o cunoște mai bine pe dublura sa , aceasta a reușit să o contacteze. Cele două fete au ţinut legătura online, și-au scris constant, au făcut schimb de fotografii şi au devenit rapid foarte apropiate.

Bianca Mihai, născută și crescută în Buzău, are vârsta de 18 ani. Lana, cu 7 ani mai mare, este crescută şi educată în Dubai, având o frumosă carieră ca model.

„Nu semănăm doar fizic. Ea e pasionată de film, a făcut o facultate în sensul ăsta, are studii de cinematografie. Eu sunt pasionată de muzică şi actorie”, a povestit Bianca Mihai.

Povestea lor a fost sursă de inspirație pentru documentarul „Twin Strangers – Another continent, another me”, care a avut premiera zilele trecute şi poate fi urmărit pe Youtube. Cea care a pus bazele acestui proiect este jurnalistul și regizorul Alexandra Danciu, fiind, totodată, și cea care a făcut posibilă întâlnirea dintre cele două tinere în Dubai. Aceasta a fost atât de încântată de povestea unică și inspirațională, încât a finanţat din buget propriu deplasarea în Dubai.

sosia din Dubai
Întâlnirea din Dubai

Situație rar întâlnită

„Se întâmplă destul de rar ca cineva să îşi găsească sosia şi să poată să o întâlnească. Cred că este o poveste emoţionantă şi ne-ar plăcea tuturor, cred eu să vedem dacă avem undeva pe altcineva cu aspect similar”, a declarat Alexandra Danciu, fondator Freedom Station.

Bianca consideră că întâlnirea cu dublura ei nu a fost deloc întâmplătoare.

„A fost ireal. Ca un vis. E greu de crezut că, printre atâtea milioane de oameni există cineva cu înfățișarea ta. Dar e și mai greu de crezut că îl poți găsi. Să îl și întâlnești e deja de-a dreptul magic. Mă bucur mult că am întâlnit-o pe Alexandra, care m-a încurajat să cred că totul este posibil. Și care a făcut ca întâlnirea să fie posibilă. N-am spus lumii înainte să apară documentarul că am fost în Dubai să îmi întâlnesc sosia, fiindcă nu cred că m-ar fi crezut cineva. Încă primesc mesaje de la oameni, care-mi spun că sunt extrem de norocoasă. Eu cred ca e mai mult de atât”.

Un studiu realizat de cercetătorii australieni a concluzionat că există o șansă la 135 să existe două persoane identice în lume. Cu toate acestea, posibilitatea ca o persoană să fie complet identică cu o alta, să aibă aceleași trăsături faciale, este una la un trilion, menționează Science Alert.

Cele două tinere speră să se revadă cât mai curând, de această dată chiar pe teritoriul României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: