Redactia.ro
Home » Monden » Sosia lui Smiley este jandarm și are 28 de ani. Cei doi seamană ca două picături de apă

Sosia lui Smiley este jandarm și are 28 de ani. Cei doi seamană ca două picături de apă

GALERIE FOTO (3) Sosia lui Smiley

Smiley Omul se pare că și-a găsit „fratele geamăn”. Artistul a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu sosia sa care lucrează la Jandarmeria Română. Cei doi seamănă ca două picături de apă, iar fanii sunt impresionați de această asemănare!

Sosia lui Smiley, vedetă pe internet

Unul dintre cei mai iubiți artiști din România se pare că și-a găsit sosia. Smiley, a postat recent o fotografie cu un tânăr îmbrăcat în hainele Jandameriei Române, semânănd leit cu artistul.

Alături de poză, artistul a publicat și textul “Cine și-a pierdut buletinul? A. E Smiley când filmează vlog cu forțele de ordine, B. Smiley face voluntariat, C. Smiley se mai îmbracă în uniformă din când în când, că să o impresioneze pe Gina, D. Nu e Smiley, e un fan care-i seamănă, E. E Smiley când făcea armata”.

După această postare, s-a aflat că numele tânărului din poză este Florentin Băloi, din Olt și lucrează la Jandarmerie.

Potrivit Tabu.ro, Florentin este strigat de prieteni și colegi «Smiley». „Mulţi cred că nici nu-mi ştiu numele, toţi cunoscuţii îmi spun «Smiley»“, povestește bucuros tânărul.

Jandarmeria Română a postat după câteva zile pe pagina oficială de Facebook o fotografie în care apar Smiley și sosia sa. Imaginea a făcut înconjurul internetului și a uimit toți internauții.

Deşi nu are talent la muzică, locotenentul Florentin Băloi, din cadrul Detaşamentului 6 Corabia, e foarte des oprit de fani pentru a face poze. Mulţi îl întreabă dacă s-a angajat la Jandarmerie. Noi spunem că ar putea cu uşurinţă să-l înlocuiască pe Smiley în următorul videoclip“, aşa sună postarea de pe Facebook, de la Jandarmeria Română.

Sosia lui Smiley este oprit de fani pentru a face poze

Florentin povestește că de nenumărate ori i s-a întâmplat să fie oprit pe stradă de fanii artistului Smiley pentru a face poze cu ei și mulți îl întreabă dacă s-a angajat în Jandarmerie.

Florentin Băloi este din Caracal și a absolvit Academia “Alexandru Ioan Cuza“, promoția 2016 și de puțin timp conduce plutonul II al Detașamentului 6 Corabia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: