Redactia.ro
Home » Monden » În ce trupă a cântat Smiley pentru prima dată. Regretatul Ioan Gyuri Pascu i-a lansat primul album

În ce trupă a cântat Smiley pentru prima dată. Regretatul Ioan Gyuri Pascu i-a lansat primul album

GALERIE FOTO (2)

În ce trupă a cântat Smiley pentru prima dată. Poate ai fi tentat să spui ”Simplu”, căci așa l-am cunoscut toți, însă adevărul este altul. Regretatul Ioan Gyuri Pascu l-a descoperit și a avut încredere în talentul său. Artist complet, Smiley este cântăreț, compozitor, producător, prezentator Tv și actor. A lansat zeci de hituri și albume premiate, atât alături de colegii săi din trupa Simplu, cât și în cariera sa solo. Sa nu uitam piesele compuse si produse pentru artistii de top ai Romaniei cu care colaborează.

În ce trupă a cântat Smiley pentru prima dată. Regretatul Ioan Gyuri Pascu i-a lansat primul album

Puțini sunt cei care știu că Smiley, pe numele său din buletin Tiberiu Andrei Maria, a debutat la 17 ani, în trupa Milenium 3. Pe vremea aceea cânta în orașul său natal, Pitești. Alături de el au fost și Robert Dulica , Diu Ionuț Liviu (Boby ) și Andrei Ropcea (Randi). Ioan Gyuri Pascu, regretatul solist și actor, a fost primul care a văzut munca depusă de această trupă. Fermecat de performanțele lor, i-a ajutat și împreună au lansat albumul intitulat ”D-but”.

Smiley în adolescență

Cum a ajuns Smiley celebru

Următorul pas important în cariera sa a fost cooptarea în trupa ”Simplu”. CRBL a fost cel care l-a convins pe Smiley că alături de el va cuceri lumea. Așa a și fost. Trupa ”Simplu” compusă din Smiley, CRBL, Francezu, Piticu, Bebicu, Omu` Negru, Taz.  Juratul ”Vocea României„ a declarat într-un interviu pentru paginademedia.ro  că Loredana, Andrei Boncea şi Adrian Sârbu au fost oamenii care l-au ajutat enorm în carieră.

 

Citește și: Îl recunoști? Acum frânge inimile tuturor domnișoarelor cu piesele sale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: