Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? Acum frânge inimile tuturor domnișoarelor cu piesele sale

Îl recunoști? Acum frânge inimile tuturor domnișoarelor cu piesele sale

GALERIE FOTO (4) il recunosti - liviu teodorescu

Îl recunoști? Aici era un simplu elev de școală gimnazială, însă anii ce-au trecut l-au transformat într-un star al generației sale. Melodiile sale ocupă primele locuri în topurile muzicale și toți fanii îi fredonează la concerte versurile.

Îl recunoști? A devenit idolul unei generații întregi

Puștiul din imagine este astăzi idolul unei întregi generații. Cu melodii intrate pe radio și o carismă de neegalat, Liviu Teodorescu, căci despre el este vorba, este astăzi unul dintre cei mai apreciați muzicieni. În imaginea aceasta, postată pe rețelele de socializare, Liviu avea doar câțiva anișori, fiind elev în clasele I-IV.

După cum era de așteptat, la vederea acestei fotografii, admiratoarele artistului s-au topit. „Ce dragut erai. :)) multumim!”, „Little Liviu :)))”, sau ” Aww.. Erai asa adorabil! :))”, au fost numai cateva dintre mesajele primite de artist.

Liviu Teodorescu, concurent „Vocea României”

Liviu a devenit cunoscut odată cu participarea sa în emisiunea-concurs „Vocea României”. Artistul nu a plecat cu marele trofeu acasă, însă antrenorul său, Marius Moga, l-a ajutat să urce pe cele mai mari scene muzicale ale României. Ulterior, el și-a încercat norocul și pe micile ecrane, acceptând un rol în serialul „Pariu cu viața”. În 2016, Liviu Teodorescu a reușit să câștige cel de-al 9-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, ceea ce i-a adus un plus de notorietate. În palmaresul său muzical se regăsesc piese precum: „Ești piesă”, ”Un loc în viața ta”, ”În brațele tale”, ”Dor de ea”, ”Fanele”, etc.

În prezent, cariera muzicală a lui Liviu Teodorescu este în plină ascensiune, piesele sale bucurându-se de un mare succes pe toate radiourile din România.

Liviu Teodorescu (27) s-a născut în București. Și-a început cariera artistică la 13 ani, prin participarea la Eurovisionul copiilor, unde a făcut parte din grupul „Numai cu acordul minunilor”. A urmat cursurile Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, iar ulterior a fost admis la Conservator, la secția „compoziție muzică ușoară”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini