Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de transexualul Naomi? Şi-a făcut o mulţime de operaţii estetice şi nu mai arată deloc ca înainte

Ce s-a ales de transexualul Naomi? Şi-a făcut o mulţime de operaţii estetice şi nu mai arată deloc ca înainte

GALERIE FOTO (4) Naomi

Naomi, transsexualul care era implicat în tot felul de scandaluri mondene în urmă cu câțiva ani, a părăsit de tot România. Iată cum arată acum și cu ce se ocupă departe de țară.

Cu ce se ocupă Naomi, departe de casă. Locuiește în Suedia

Pe numele său real, Florin Moldovan, Naomi a părăsit de tot România, cel mai probabil din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicată. Aceasta a schimbat mai multe țări înainte să se stabilească undeva. Aceasta trăiește în Suedia de mai bine de cinci an și se descurcă greu cu banii.

Deși părea că la un moment dat și-a găsit liniștea, după ce l-a cunosct pe iubitul ei, Cristi, cu care spera să se căsătorească, lucrurile au devenit din nou rele pentru Naomi. Aceasta a căzut în depresie și a rămas fără bani după ce s-a despărțit de iubitul său.

”Va iubesk.. Și deși ma trezesc cu lacrimi în ochi în fiecare dimineață… Ceva îmi.spune ca va fi bine de acum încolo… Sa studiez atâția any m u z i c a… Și sa rămân pe străzi… Ma descurc cum pot în tăcere.. Fără sa cer cuiva… Cu demnitatea sufletului mew.. Și as muri și mâine.. Dar fără sa ma arate cineva cu degetul ca as fi cerut ceva…cuiva… Oameni buni înving cel mai frumos în viata.. Cu răbdarea… Tăcerea.. Și cu fapte bune concrete… Sa fiți iubiti… Sa purtați grija sufletului vostru.. Altcineva în locul vostru nu o va face.. Sa auzim numai de bine…”, scria Naomi pe rețelele de socializare, într-o limbă română nu prea corectă.

Naomi nu mai arată deloc ca înainte

Ajunsă la vârsta de 42 de ani, Naomi trăiește de pe o zi pe alta. A schimbat trei joburi în Suedia, unde este stabilită de mai mulți ani. Aceasta a rămas acolo chiar dacă s-a despărțit de iubitul ei. Viața este destul de grea, mai ales că a fost nevoită să renunțe la visul ei de a cânta, după ce audițiile pentru emisiunile de talente au fost anulate din cauza pandemiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: