Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de văduva lui Mihai Constantinescu? Cum își câștigă banii Simona Secrier după moartea soțului

Ce s-a ales de văduva lui Mihai Constantinescu? Cum își câștigă banii Simona Secrier după moartea soțului

Ce s-a ales de Simona Secrier

Simona Secrier a trebuit să se reorienteze în carieră, după moartea soțului ei, Mihai Constantinescu. Simona Secrier a fost nevoită să facă o schimbare din cauza pandemiei, iar pe artist încă-l poartă în suflet și este mereu prezent în rugăciunile sale.

Ce s-a ales de văduva lui Mihai Constantinescu? Cum își câștigă banii Simona Secrier după moartea soțului

Perioda pandemiei a afectat-o simțitor pe soția regretatului artist Mihai Constantinescu. După moartea lui, Simona Secrier a renunțat la muzică și s-a reorientat către profesia de economist, transmite Cancan.ro.

“Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la zero totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a declarat soția regretatului cântăreț pentru Antena Stars.

Întrebată dacă i-a fost dificil să revină la profesia de economist, Simona Secrier pune totul în seama lui Dumnezeu.

“Știi că și Mihai… Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi. Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă”, a explicat Simona Secrier.

Cui și-a lăsat moștenirea Mihai Constantinescu

Potrivit apropiaților regretatului artist, Mihai Constantinescu nu a fost un om bogat, iar singura sa avere este doar un apartament, achiziționat printr-un credit bancar. I l-a lăsat moștenire Simonei Secrier.

„Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunţat la muncă şi a preferat să stea lângă soţul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moşteni apartamentul pe care l-au achiziţionat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântăreţului. Nu are nimic altceva pe numele său”, au spus apropiații lui Mihai Constantinescu.

Image result for simona secrier

Simona Secrier este a doua soție a lui Mihai Costantinescu. Regretatul artist a mai fost împreună cu Mihaela Constantinescu. Simona și Mihaela aveau o relație foarte bună, iar în ultimele clipe din viață, Mihai Constantinescu a sunat-o pe prima sa soție și și-a prevestit decesul.

”Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol…”, a povestit Mihaela Constantinescu, pentru impact.ro.

Image result for simona secrier

Foto: Mihai Constantinescu cu Mihaela Constantinescu și Simona Secrier

Mihaela Constantinescu este la rândul ei, îndurerată de moartea celui care i-a fost alături o bună perioadă din viață.

”Odată cu el, a plecat o parte din sufletul meu, din viața mea, din tot ce aveam mai bun și mai frumos. Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu. A plecat o energie care nu poate fi înlocuită cu nimeni și cu nimic. Am trăit împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, tinerețea. Ne-am iubit enorm, ne-am respectat și am rămas prieteni”, a mai mărturisit Mihaela pentru aceeași sursă.

Mihai Constantinescu a murit în anul 2019, în urma unui stop cardio-respirator. Avea 73 de ani.