Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu la un an de la moartea artistului

Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu la un an de la moartea artistului

GALERIE FOTO (2)

Mormântu lui Mihai Constantiescu arată impresionant la un an de la moartea artistului. Fanii nu l-au uitat pe artist și i-au decorat mormântul cu flori cu ocazia parastasului și a slujbei de pomenire a acestuia. 

 

 

Fanii i-au decorat mormântul artistului

 

 

 

Celebrul cântăreț nu a fost uitat de fani, motiv pentru care i-au împodobit mormântul cu flori cu ocazia parastasului. Artistul s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, după o lungă suferință.

Simona Constantinescu, soția marelui artist, a organizat pe 24 octombrie parastasul de un an al regretatului cântăreț. La parastas au venit apropiați ai cuplului, dar și directorul adjunct al Uniuni Naţionale a Artiştilor din România – UNART, Daniela Teodora Daminescu.

Pe pagina de Facebook a regretatului artist au apărut imagini de la mormânt. Mai mult, a apărut și o postare emoționantă a Danielei Daminescu, un omagiu adus îndrăgitului cântăreț.

Internauții au fost emoționați de cuvintele Danielei Daminescu dintr-o postare. „ieri a avut loc slujba de comemorare și parastasul pentru Mihai Constantinescu. A trecut deja un an de când Mihai s-a întors în grădina Tatălui Ceresc. Jur împrejurul locului de veci, acolo unde Mihai se odihnește, este un mic colț de rai.”, a descris femeia locul de veci al artistului.

Daniela Daminescu a vorbit și despre soția artistului, care i-a purtat o dragoste imensă îndrăgitului cântăreț. „iubirea infinită a Simonei pentru Mihai, durerea și dorul din sufletul ei, toate le regăsești privind locul unde Mihai doarme somnul de veci alături de părinții și sora sa. Ieri, uitându-mă la Simona, am descoperit -a câta oară- soția, sora, camaradul de drum pe care Mihai l-a divinizat și sunt sigură că și de acolo de sus o face și are și de ce. Simona este simbolul pur al femeii adevărate și foarte puternice (desi aparent fragila), reper și model de demnitate și dăruire necondiționată, așa cum îi șade bine oricărei femei.”4

Directorul de la UNART a vorbit despre slujbă și despre întregul parastas. ,,A fost o zi de sâmbătă în care noi, toți cei prezenți am trăit momente de liniște și încărcare spirituala și sunt sigură că Mihai s-a bucurat și este mulțumit. Somn liniștit în pace și odihnă veșnică, Mihai! Melodiile, candoarea, zâmbetul și bunătatea ta ne vor însoți mereu! Te iubim acum și mereu!”,  aadăugat Daniela Daminescu.

 

Mesajul Simonei Constantiescu

 

Simona Constantiescu a fost emoționată d emesajul directorului UNART și i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase pe care i le-a adresat. Aceasta și-a transpus dorul pentru regretatul artist și îi este recunoscătoare partenerului d eviață pentru toate amintirile pe care i le-a lăsat. Simona a mărturisit că Mihai Constantinescu i-a apărut de două ori ăn vis și i-a transmis un mesaj.

,,Mi-a spus ceva pe care prefer să-l țin doar pentru mine. Va fi secretul pe care-l iau cu mine în mormânt. Dar celor care l-au iubit le spun că Mihai mi-a spus că e bine acolo unde e, adăugând doar atât < îmi pare bine ca am plecat>!.

În tot acest an am fost, aproape zilnic, la mormântul său, din Cimitirul Militar Ghencea. Lumea mai trece și azi pe acolo și aprinde lumănări sau lasă acolo câte un disc de vinil cu melodiile sale”, a mai declarat aceasta pentru playtech.ro.

Moartea regretatului artist i-a luat prin surprindere pe fani. Mihai Constantiescu s-a stins din viață la 73 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. El își petrecuse ultimele 6 luni ale vieții pe un pat de spital, în comă. Primul stop cardiac a avut loc în luna mai, urmat de alte două. Artistul a fost salvat de medici în toate primele 3 cazuri, cel de al patrulea fiindu-i fatal.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: