Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de Președintele Iohannis

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de Președintele Iohannis

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de Președintele Iohannis

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem. Joi, Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem cu ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler pentru Mihai Constantinescu. Mihai Constantinescu va fi înmormântat astăzi la ora 14.00, la Cimitirul Ghencea Militar București.

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de Președintele Iohannis

Solistul de muzică ușoară Mihai Constantinescu va fi inmormântat la ora 14.00la Cimitirul Ghencea Militar București. Marți seară, cântărețul s-a stins din viață la spitalul Elias din Capitală în urma unui stop cardio-respirator. Cântărețul avea 73 de ani și suferise mai multe intervenții la inimă.

Joi, Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler pentru Mihai Constantinescu în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră.

Astfel, în semn de apreciere pentru important carieră artistică dedicată muzicii ușoare românești. Pentru dăruirea prin care s-a impus ca un model al tinerelor generații de interpreți. Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler interpretului de muzică ușoară Mihai Constantinescu, informează Adiminstrația Prezidențială.

Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi

Miercuri, sicriul cu trupul neînsufletit al cântărețului a fost depus la Biserica Sfânta Vineri Nouă din București cu hramulo Sfânta Cuvioaaă Parascheva. Fanii și artiștii i-au putut aduce un ultim omagiu.

Era un artist ideal, fetele îl agreau pentru că era drăgălaș, era frumușel, mamele lor și l-ar fi dorit probabil drept ginere. Era prototipul de băiat bun, cu ochi căprui, care cânta frumos, în tonuri optimiste și care e sensibil, cald și vesel și te emoționează plăcut. Iată un artist care a dispărut din peisajul mondial, aș putea să spun. Mihai a fost acel gen de tânăr îndrăgostit de viață și de soare care crea o atmosferă plăcută pe scenă pentru toți spectatorii„, mărturisește Corina Chiriac.

De asemenea, și cântăreața Oana Sârbu a distribuit piesa Anotimpuri, interpretată de Mihai Constantinescu, alături de mesajul „RIP…păcat„. Gabriel Cotabiță a ținut să-i transmită și el un mesaj înduioșător regretatului artist, „Drum lin către stele, prieten și coleg drag„.

Citeste si:4 ani de la Colectiv. Unii participanți la marșul în memoria victimelor din Colectiv au cerut demisia lui Raed Arafat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: